До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Бачення метелика": трейлер фільму про аеророзвідницю, що повертається з полону

Вийшов трейлер одного з найгучніших українських фільмів року — "Бачення метелика". Стрічка, прем'єра якої відбулась у програмі "Особливий погляд" Каннського кінофестивалю 2022 року, розповідає про звільнену з російського полону аеророзвідницю, яка долає труднощі нового життя.

Реклама

Головна героїня картини — аеророзвідниця з позивним "Метелик", яка повертається з полону. Її чекають рідні, друзі, побратими та коханий. Але нове життя приносить і нові виклики. Про те, як акторка Рита Бурковська готувалась до ролі аеророзвідниці, що пройшла полон, — читайте за посиланням.

"Бачення метелика"
"Бачення метелика"

"Бачення метелика" — дебютна повнометражна робота режисера Максима Наконечного. Сценарій фільму він написав спільно з письменницею та режисеркою Іриною Цілик ("Земля блакитна, ніби апельсин", "Я і Фелікс"). У головній ролі знялась акторка Рита Бурковська. Одну з ключових героїнь картини зіграла відома драматургиня Наталка Ворожбит (сценаристка "Кіборгів", сценаристка й режисерка "Поганих доріг").

"Бачення метелика"
"Бачення метелика"

"Бачення метелика"
"Бачення метелика"

"Бачення метелика" виходить в український прокат 6 квітня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.