До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 цікавих фактів про створення фільму "Дім Ґуччi"

Бурхлива історія кохання, величезний скандал, таємниці, гроші й убивство: фільм "Дім Ґуччi" розповідає сумнозвісну історію Патриції Реджіані, італійської спадкоємиці, яка потрапила на шпальти газет у 1995 році за причетність до вбивства свого чоловіка Мауріціо Гуччі. Це найочікуваніший фільм сезону, прем’єра якого вчора відбулася в Києві. У фільмі взяли участь зіркові актори, серед яких Адам Драйвер, Леді Ґаґа, Джаред Лето, Аль Пачіно, Сальма Гаєк і Камілла Коттен. Vogue.ua зібрав 8 цікавих фактів про створення фільму "Дім Ґуччi".

Кадр з фільму "Дім Ґуччi"
Леді Ґаґа відкрила свій талант

Якби Леді Ґаґу не запросили у фільм "Зірка народилася", вона, можливо, ніколи б не отримала роль Патриції Реджіані, однієї з найсумнозвісніших відомих фігур Італії. Саме завдяки фільмам Бредлі Купера й Рідлі Скотта Ґаґа відкрила свій, майже вроджений, талант актриси.

Реклама
Кадр з фільму "Дім Ґуччi"
Давнє знайомство

Адам Драйвер і Рідлі Скотт насправді досить добре знають один одного. Вони вже співпрацювали над фільмом "Остання дуель", який вийшов у прокат лише кілька тижнів тому.

Кадр з фільму "Дім Ґуччi"
Трансформація

Щойно почалося знімання, Леді Ґаґа відразу ж увійшла в образ Патриції Реджіані. Вона пофарбувала волосся в коричневий колір і невпинно працювала над своїм італійським акцентом, щоб максимально відповідати персонажеві. Ця шалена відданість повністю охопила актрису. "Буду відвертою: я жила в ролі Реджіані півтора року. Я говорила з акцентом упродовж дев’яти місяців. Я жодного разу не зламалася й не здалася", — розповідає Леді Ґаґа. Проте, саме трансформація Джареда Лето в роль Паоло Ґуччі є найрадикальнішою.

Кадр з фільму "Дім Ґуччi"
Знімання фільму

Передбачалося, що події сюжету відбуватимуться між Римом, Міланом, Нью-Йорком і Альпами, проте знімали здебільшого в італійській столиці, а інтер’єрне знімання тривало в Cinecittà, італійській кіностудії, яку можна порівняти з Голлівудом.

Кадр з фільму "Дім Ґуччi"
На створення фільму знадобилося 43 дні

Над створенням стрічки "Дім Ґуччі" працювали 43 дні, що вражає, особливо з огляду на те, що фільм досить тривалий — 2 години 37 хвилин чистої візуальної насолоди, якщо бути точними. Цікавий факт, що знімати закінчили на тиждень раніше від запланованого терміну.

Кадр з фільму "Дім Ґуччi"
Реакція спадкоємців італійської сім’ї

"Дім Ґуччі" не дуже добре сприйняли спадкоємці італійської сім’ї. Зокрема, Патриція Ґуччі — дочка Паоло Ґуччі — сказала в інтерв’ю, що їй не сподобалося, як зобразили в картині її батька, якого грає Джаред Лето, і її діда, роль якого виконав Аль Пачіно.

Кадр з фільму "Дім Ґуччi"
Весільна сукня Леді Ґаґи

Весільну сукню, у якій з’явилася Леді Ґаґа, було прикрашено бездоганними мереживними деталями як данина поваги актрисі Джині Лоллобріджиді. Насправді Патриція Реджіані вибрала для весілля з Мауріціо Ґуччі лаконічний образ.

Кадр з фільму "Дім Ґуччi"
Для Леді Ґаґи було зшито 70 убрань

Леді Ґаґа повністю присвятила себе цій ролі, аж до дрібниць. Вона без вагань надала деякі речі зі свого гардероба, а на примірювання витратила не менш як 60 годин! Всього для ролі Патриції Реджіані було зшито 70 убрань.

Кадр з фільму "Дім Ґуччi"

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.