До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найпопулярніших серіалів і фільмів жовтня

У жовтні відбулося багато гучних релізів, які з’являлися один за одним. Творець серіалу "Секс і місто" Даррен Стар повернувся на екрани із шоу "Емілі в Парижі", яке виявилося не таким вдалим, як передбачалося, але вельми обговорюваним. У світ також вийшов серіал про деякі з найбільших фінансових афер в Індії в документальному серіалі Bad Boy Billionaires і розповідь про справу протестантів проти війни у ​​В’єтнамі. Згадуємо шоу і фільми, які всі дивилися й обговорювали минулого місяця.

"Емілі в Парижі"

Це шоу Даррена Стара обговорювали всі. Серіал прямує за дівчиною, на ім’я Емілі (Ліллі Коллінз), яка вирушає у річне відрядження до Парижа, щоб привнести "американський погляд" у маркетингову фірму її роботодавця. Емілі незабаром розуміє, що їй належить нелегка битва, щоб зачарувати своїх нових колег і впоратися з культурним шоком. Шоу критикували за стиль зображення французького народу й культури. Багато хто стверджував, що воно пронизане нудними штампами й стереотипами.

Реклама
"Привиди садиби Блай"

У фанатів горорів була причина для втіхи, коли в жовтні вийшла друга частина антології Netflix "Привиди". Ідеться про молоду гувернантку, яку найняли доглядати за двома дітьми в маєтку Блай. Все стає лячним, коли вона спостерігає паранормальні явища, включно з привидами, які переслідують мешканців маєтку. Це екранізація повісті Генрі Джеймса "Поворот гвинта".

"Суд над чиказькою сімкою"

Як випливає з назви, політична драма Аарона Соркіна розповідає про суд над відомою чиказькою сімкою, групою протестантів проти війни у ​​В’єтнамі. Їх звинуватили в змові для підбурювання до заворушень у Чикаго, коли їхній мирний протест переріс у насилля через зіткнення протестантів з поліцією. До фільму залучено безпрецедентний акторський склад: Саша Барон Коен, Ях’я Абдул-Матін II, Денієл Флаєрті, Джозеф Гордон-Левітт, Майкл Кітон, Едді Редмейн, Ноа Роббінс, Керрол Лінч, Марк Райланс, Джеремі Стронг і Алекс Шарп.

"Ребекка"

Нова екранізація роману Дафни дю Мор’є "Ребекка" 1938 року, що вийшла на Netflix. У головних ролях Лілі Джеймс і Армі Гаммер. Фільм розповідає історію 20-річної жінки, яка захоплюється романом з таємничим і багатим вдівцем Максимом де Вінтером. Однак блаженство закінчується, коли після одруження вона приїздить до маєтку свого чоловіка й знайомиться з місіс Денверс, зловісною економкою, що одержима захистом спадщини колишньої місіс де Вінтер.

"Відіграти назад"

Шанувальникам "Великої маленької брехні" було на що чекати від Ніколь Кідман. Це екранізація роману Жана Ганфа Кореліца 2014 року зі зловісною назвою "Ти мала б знати". У центрі сюжету терапевтка, на ім’я Грейс (Кідман), яка, здавалося б, живе безтурботним і щасливим життям зі своїм чоловіком (Г’ю Ґрант) і сином у Верхньому Іст-Сайді. Все повертає на інше після жорстокого вбивства, яке відкриває потворні сторони вищого суспільства Нью-Йорка.

"Ферзевий гамбіт"

Заснований на однойменному романі Волтера Тевіса 1983 року, мінісеріал досліджує життя вигаданої суперздібної шахістки Бет Гармон. Шоу показує її захопливий шлях боротьби з наркотичною та алкогольною залежністю й зліт на вершину світу шахів. На перший погляд, історія про шахістів і їхні змагання може здатися не гостроцікавою, але "Ферзевий гамбіт" знято блискуче.

Bad Boy Billionaires

У цьому оригінальному документальному серіалі Netflix розповідається про життя найвідоміших індійських магнатів, звинувачених у корупції. Він дає вичерпний зріз шахрайства, яке організували індійські мільярдери Віджай Маллья, Нірав Моді й Субрат Рой. У серіалі представлені люди, які були дотичні до справ або стежили за інцидентами, пов’язаними зі згаданими "поганими хлопчиками-мільярдерами", щоб дати уявлення про те, що сталося.

За матеріалами vogue.in

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.