До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найцікавіших серіалів жовтня 2023

Повернення найбільш розшукуваного злодія Франції — "Люпена", розкішна костюмна драма "Позолочене століття" та нові серії "Локі" — зібрали найцікавіші серіали, на які варто чекати у жовтні.

"Все зараз"

Реклама

Мія (Софи Вайлд) — 16-річна лондонська дівчина, яка повертається до школи після перебування в лікарні через нервову анорексію. Чи вдасться їй налагодити стосунки з однокласниками і чому дівчина прагне наздогнати все, що пропустила, — дізнаємося вже у першій серії. "Все зараз" — комедійна підліткова драма про дорослішання, яку вже встигли охрестити новою "Сексуальною освітою".

Одну з головних ролей зіграв комік Стівен Фрай.

5 жовтня

"Люпен", 3 сезон

Найбільш розшукуваний джентльмен-злодій Франції повертається у третьому сезоні. Відомо, що у нових серіях Асан Діоп готує своє найамбітніше пограбування, а ще пробує налагодити стосунки з дружиною та сином. Нагадаємо, що у фіналі другого сезону Асан розкрив великий обман Юбера Пеллегріні, проте йому довелося на якийсь час зникнути з радарів, адже Пеллегріні підставляє Асана, якого тепер звинувачують у вбивстві.

5 жовтня

"Локі"

Том Гіддлстон повертається у ролі Локі, названого брата Тора та одного з найулюбленіших антигероїв у коміксах. Другий сезон серіалу "Локі" починається після шокуючого фіналу першого сезону, коли Локі втягують у битву за душу організації "Управління тимчасовими змінами". Ось що обіцяє синопсис: "Разом з Мобіусом, Мисливцем B-15 та командою нових героїв і тих, що повернулися, Локі подорожує постійно розширюваним і все більш небезпечним мультивсесвітом у пошуках Сильвії, судді Ренслеєр, міс Хвилини та істини про те, що означає мати свободу волі і славну місію".

6 жовтня

"Падіння дому Ашерів"

Захопливий готичний мінісеріал жахів Майка Фленагана — людини, яка подарувала нам популярні екранізації романів Стівена Кінга, як-от "Доктор Сон" та "Гра Джеральда". "Падіння дома Ашерів" розповідає таємничу історію гендиректора корумпованої фармацевтичної компанії, який стикається зі своїм минулим, коли його діти починають гинути у таємничий і жорстокий спосіб.

12 жовтня

"Позолочене століття"

Популярний серіал HBO, події якого відбуваються під час Золотого віку в Америці — періоду величезних економічних змін, конфлікту між старими і абсолютно новими системами, а також величезних статків, зароблених і втрачених. У другому сезоні події починаються зі святкування Великодня 1883 року. У центрі уваги — Берта Рассел, яка кидає виклик місіс Астор і працює над тим, щоб не лише закріпитися в суспільстві, але й потенційно відігравати у ньому провідну роль.

29 жовтня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.