До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 найцікавіших серіалів вересня 2023

Нові сезони "Ранкового шоу" та "Сексуальної освіти", а також довгоочікуваний документальний серіал "Супермоделі" — розповідаємо про найцікавіші телевізійні новинки вересня.

"Ранкове шоу"

Реклама

"Ранкове шоу" повертається на наші екрани з оновленим акторським складом. Джон Гемм приєднується до серіалу в ролі могутнього фінансиста, якого попросили допомогти врятувати телеканал, що тоне. У трейлері також бачимо, що нові серії будуть напруженими: усі герої охоплені панікою, коли канал просто зникає з ефіру. Незабаром вони виявляють, що UBA став об’єктом кібератаки, яка загрожує розкрити багато секретів, що зберігають персонажі.

14 вересня

"Американська історія жахів. Вразливий"

12-й сезон популярного серіалу Раяна Мерфі отримав назву "Американська історія жахів: Вразливий", і на нас очікує кілька яскравих акторських сюрпризів. Зокрема, ключові ролі зіграють Кім Кардаш'ян і Кара Делевінь, також ми побачимо у кадрі Емму Робертс.

В основі сценарію 12-го сезону — книжка "Вразливий стан" письменниці Даніель Валентайн. У центрі сюжету — Анна Олкотт, яка відчайдушно хоче мати сім’ю. Але коли намагається завагітніти за допомогою ЕКЗ, починає підозрювати, що хтось докладає зусиль, аби цього ніколи не сталося: раптово губляться найважливіші ліки, а призначення переносяться без її відома. Анна впевнена, що за нею стежать. І коли вона нарешті вагітніє, хтось вдирається до її будинку і викрадає знімок УЗД, а лікарі говорять їй, що вона втратила дитину.

20 вересня

"Супермоделі"

Новий серіал Apple TV+ розкаже про кар’єру культового квартету супермоделей Наомі Кемпбелл, Сінді Кроуфорд, Лінди Євангелісти, Крісті Тарлінгтон та їхню революцію в світі моди. Події серіалу відбуваються в 1980–1990-х роках і показують, як чотири жінки з різних куточків світу зустрілися в Нью-Йорку та розпочали свій шлях в індустрії моди. Поки що немає інформації про те, хто ще з колег та відомих людей зі світу моди також з'явиться у кадрі, але чекаємо на велику кількість дизайнерів — від вже відомих до нових зірок, які сформувалися під впливом легендарної четвірки.

20 вересня

"Сексуальна освіта"

Судячи з трейлеру, фінальний сезон серіалу "Сексуальна освіта" буде феєричним. Учні школи Мурдейлу опиняться в іншому навчальному закладі, де мусять налагодити стосунки з новим колективом — а у Отіса навіть з'явиться конкурент у царині секс-терапії. Тим часом мати Отіса Джин народила дитину і не знає, хто батько, Ерік та Адам розійшлися, а Мейв поїхала навчатися в Штати.

У новому сезоні з’явиться багато нових персонажів, зокрема культовий американський автор — і новий викладач Мейв в Університеті Воллеса — Томас Моллой, якого грає Ден Леві з "Шиттс-Крік".

21 вересня

"Володарі повітря"

"Володарі повітря" — амбітний мінісеріал Стівена Спілберга та Тома Генкса, заснований на реальних подіях. Майже 10 років пішло на те, щоб реалізувати коштовний блокбастер вартістю понад 250 мільйонів доларів, заснований на книзі Дональда Л. Міллера "Володарі повітря: американські хлопці-бомбардувальники, які вели повітряну війну проти нацистської Німеччини".

"Володарі повітря" розкажуть про героїчні дії одинадцятьох бомбардувальників Восьмої повітряної армії ВПС США під час Другої світової війни. Одного з головних героїв грає Остін Батлер, зірка стрічки "Елвіс".

21 вересня

"Континенталь"

Новий мінісеріал, який став приквелом для кінофраншизи про Джона Віка. Трисерійне шоу зосередиться на історії легендарного готелю "Континенталь" і молодого Вінстона Скотта — і все це в антуражі злочинного світу Нью-Йорка 1975 року. Головну роль грає Мел Гібсон.

22 вересня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.