До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хлоя Севіньї та Демі Мур у серіалі "Ворожнеча: Капоте проти лебедів"

Яскравий акторський склад зібрав Раян Мерфі у другому сезоні серіалу "Ворожнеча": у головних ролях Наомі Воттс, Хлоя Севіньї та Демі Мур. Другий сезон розповідає справжню історія письменника Трумена Капоте та його товариства світських левиць, яких він називав своїми "лебідками", та вийде на екрани у 2024 році.

Хлої Севіньї у серіалі "Ворожнеча"
Хлої Севіньї у серіалі "Ворожнеча"

Реклама

Другий сезон отримав назву "Ворожнеча: Капоте проти лебедів". Головну роль ― самого Трумена Капоте, блискучого американського письменника, який став вигнанцем світського Нью-Йорка після публікації свого суперечливого роману Answered Prayers, зіграє Том Голландер, зірка фільму "Гордість та упередження" та серіалу "Білий лотос".

Том Голландер
Том Голландер

Капоте відомий насамперед як автор "Сніданку у Тіффані" та "Холоднокровного вбивства". Він один із найпопулярніших письменників середини XX століття, балуваний увагою читачів, медіа та суспільства. Проте його незакінчений роман Answered Prayers виявиться менш популярним серед його знайомих. Коли в 1975 році в журналі Esquire з’явився уривок із нього, "La Côte Basque, 1965", стало зрозуміло, що герої були ледве замаскованими версіями друзів Капоте зі скелетами в шафах: одні мали позашлюбні зв’язки, а інша застрелила власного чоловіка. Публікація викликала величезний скандал у суспільстві та майже повну соціальну ізоляцію письменника.

Наомі Воттс
Наомі Воттс

Акторський склад серіалу вражає. Гламурну Бейб Пейлі, одну з найближчих подруг Капоте та дружину засновника CBS Вільяма С. Пейлі, зіграла Наомі Воттс. Хлоя Севіньї втілила CZ Guest, дівчину з обкладинки та музу Енді Воргола і Сальвадора Далі. А колишню танцівницю Енн Вудворд, ту саму, яка застрелила свого чоловіка, зіграла Демі Мур. Культовий режисер Гас Ван Сент ― у режисерському кріслі, а дворазовий фіналіст Пулітцерівської премії Джон Робін Бейтц написав сценарій та виступив як шоуранер: натхнення шукав у бестселері Лоуренса Лімера "Жінки Капоте: правдива історія кохання, зради та лебединої пісні на всю еру".

Демі Мур
Демі Мур

Події мінісеріалу розпочнуться в 1970-х роках і закінчаться смертю Капоте в 1984-му, коли письменникові було 59. Елегантні костюми, зачіски та макіяж, а також розкішні декорації ― серіал має всі шанси стати гітом. Побачимо перші серії на початку 2024 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.