До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 найцікавіших серіалів грудня 2023

Серед найцікавіших серіалів прийдешнього грудня "Спритний хитрун" на основі історії героїв роману Діккенса "Олівер Твіст", фінальні серії "Корони" та, звісно, трохи різдвяних новинок.

"Спритний хитрун"

Реклама

Стильний серіал, який занурить нас у таємничу естетику діккенсівської Англії. У "Спритному хитруні" розповідається історія кількох персонажів з роману Чарльза Діккенса "Олівер Твіст" (1838). Події відбуваються в Австралії 1850-х років, де Джек Докінз працює, здавалося б, респектабельним хірургом. Однак коли до нього повертається старий знайомий та нагадує йому про минуле, його схильність до злочинного життя з часів, коли він був кишеньковим злодієм у Лондоні на прізвисько Спритний хитрун, також повертається... У головній ролі — британський актор Томас Сангстер, зірка фільмів "Стати Джоном Ленноном" та "Той, що біжить лабіринтом".

"Повільні коні"

Третій сезон популярного шпигунського серіалу з Гері Олдменом у головній ролі. Сюжет розгортається навколо "Слау-хаус" — своєрідного чистилища для тих, хто відмовився від служби МІ5, але не був звільнений. Тих, хто відправляється туди, називають "повільними конями". Вони витримують нудні завдання, пов’язані з паперами, а також час від часу піддаються моральному насиллю з боку свого боса Джексона Лемба (Гері Олдмен), який очікує, що вони звільняться через нудьгу чи розчарування. Життя в Слау-Хаусі визначається нудною роботою. Проте "Повільні коні" якимось чином беруть участь у розслідуванні схем, що загрожують Британії...

"Берлін"

"Берлін" — спін-оф популярного серіалу про пограбування "Паперовий будинок". Події серіалу відбуваються задовго до "Паперового будинку" та розповідають про золоті часи крадія Андреса де Фонойоси, якого ми знаємо за псевдонімом Берлін. У дні своєї слави Берлін і майстерна банда збираються в Парижі для втілення одного з найзухваліших планів: викрасти 44 мільйони євро у знаного аукціонного дому за одну ніч.

29 грудня

"Корона"

Останні шість епізодів фінального сезону "Корони" виходять вже 14 грудня. Перші чотири епізоди, що вийшли в листопаді, здебільшого присвячені смерті принцеси Діани та її наслідкам. Що ж буде далі? "Принц Вільям намагається повернутися до життя в Ітоні після смерті матері. Тим часом наближається золотий ювілей королеви, і вона розмірковує про майбутнє монархії, одруження Чарльза та Камілли та початок нової королівської казки у Вільяма та Кейт".

"Пінгвін"

"Пінгвін" — довгоочікуваний мінісеріал HBO та спін-оф фільму "Бетмен" (2022), який досліджує прихід підступного Пінгвіна до влади в злочинному світі Ґотем-Сіті. Дія серіалу відбувається через тиждень після подій у фільмі "Бетмен", а головну роль грає Колін Фарелл, який практично невпізнаваний в образі Пінгвіна. Більше подробиць дізнаємося згодом, проте вже наявність Фарелла — цілком серйозний привід чекати на прем'єру.

"Санта-Клауси"

Події серіалу розгортаються майже через 30 років після оригінального фільму про Санта-Клауса. Скотт Келвін (Тім Аллен) вирішує піти на пенсію та намагається знайти відповідну заміну, щоб передати наступникові костюм Санти, проте, звісно, це йому не вдається. У другому сезоні родина Келвінів повертається на Північний полюс, а Скотт Келвін стикається з жорсткою конкуренцією у вигляді Магнуса Анти (він же "Божевільний Санта").

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.