До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у грудні 2023

Грудень на Netflix буде зірковим: Бредлі Купер грає композитора Леонарда Бернстайна у фільмі "Маестро", а Джуліанна Мур та Наталі Портман зіткнуться у напруженій драмі "Травень, грудень",

"Травень, грудень"

Реклама

Новий довгоочікуваний фільм режисера Тодда Гейнса — напружена драма про суперечливі стосунки Грейсі Атертон-Ю, успішної та відомої жінки середнього віку (Джуліанна Мур), її молодого чоловіка Джо (Чарльз Мелтон) та голлівудської акторки Елізабет Беррі (Наталі Портман), яка планує зіграти роль Грейсі в кіно. Приїзд Елізабет у гості до пари раптово спричиняє сімейну кризу, оскільки кожен вимушено стикається з минулим.

1 грудня

"Залиш світ позаду"

"Залиш світ позаду" — апокаліптичний трилер з Джулією Робертс, Махершалою Алі та Ітаном Гоуком у головних ролях. Фільм розповідає історію двох сімей, які борються за виживання серед блекауту. Лише одне можна сказати напевно: повернення до нормального стану неможливе. Технології таємничим чином не впоруються, а олені навколо сімейного сховку на Лонг-Айленді поводяться дивно.

Фільм заснований на однойменному романі-бестселері 2020 року Румаана Алама, який також виступає виконавчим продюсером фільму разом з Бараком і Мішель Обамами.

8 грудня

"Корона"

Ну що ж, нарешті це станеться: останні шість епізодів фінального сезону "Корони" виходять вже 14 грудня. Перші чотири епізоди, що вийшли в листопаді, здебільшого присвячені смерті принцеси Діани та її наслідкам. Що ж буде далі? "Принц Вільям намагається повернутися до життя в Ітоні після смерті матері. Тим часом наближається золотий ювілей королеви, і вона розмірковує про майбутнє монархії, одруження Чарльза та Камілли та початок нової королівської казки у Вільяма та Кейт".

14 грудня

"Маестро"

"Маестро" — біографічний фільм, присвячений легендарному диригенту та композитору Леонарду Бернстайну та його стосункам з дружиною Феліцією. Широкій аудиторії Бернстайн відомий насамперед як автор музики до стрічки "Вестсайдська історія" 1961 року, яка здобула 10 "Оскарів". Роль Бернстайна блискуче втілив на екрані сам Бредлі Купер, а його дружину — Кері Малліган.

20 грудня

"Бунтівний місяць"

Фантастична космічна опера Зака Снайдера з моделлю та акторкою Софією Бутеллою у головній ролі. Коли мирне поселення на краю далекого Місяця опиняється під загрозою з боку армій тиранічної панівної сили, таємничий незнайомець, який живе серед селян, стає їхньою найкращою надією на виживання.

22 грудня

"Берлін"

"Берлін" — спіноф популярного серіалу про пограбування "Паперовий будинок". Події серіалу відбуваються задовго до "Паперового будинку" та розповідають про золоті часи крадія Андреса де Фонойоси, якого ми знаємо під псевдонімом Берлін. У дні його слави Берлін і майстерна банда збираються в Парижі для втілення одного з найзухваліших планів: викрасти 44 мільйони євро у знаного аукціонного дому за одну ніч.

29 грудня

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.