До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 нових серіалів жовтня

Розпочалася осінь, а це значить, на нас чекає новий сезон чудових серіалів. Серед потенційних хітів — романтичний серіал "Емілі в Парижі" від творців "Сексу у великому місті" і драма HBO "Відіграти назад" з Ніколь Кідман.

"Емілі в Парижі"

Усім шанувальникам "Сексу у великому місті" і "Диявол носить Prada" присвячується новий проєкт Netflix — "Емілі в Парижі". Емілі — молода американка, яка живе в Чикаго, працює маркетологом і отримує принадну пропозицію переїхати в Париж. У французькій столиці на неї чекає робота в дуже важливій компанії, нові колеги, які спочатку дивляться на наївну американку з фірмовим французьким снобізмом, а також вечірки, романи і, звісно, розкішні вбрання, які дівчина буде змінювати не рідше, ніж Керрі Бредшоу. Порівнянь з головним серіалом початку 2000-х "Емілі в Парижі" не уникнути, і ось чому: його шоураннер — легендарний Даррен Стар, який подарував світу "Секс у великому місті". Над гардеробом героїні працювала прекрасна Патрісія Філд, яка подарувала світу найкращі образи Керрі Бредшоу

Реклама

4 жовтня

"Привиди маєтку Блай"

Тих, хто подивився всі сезони "Американської історії злочинів" і встиг скучити за хорошими хоррорами, цієї осені чекає сюрприз. "Привиди маєтку Блай" — новий проєкт майстра жахів Майка Фленагана, у фільмографії якого значиться популярний серіал "Привиди будинку на пагорбі", а також фільми жахів "Відсутність" і "Тиша". Новий серіал Фленагана заснований на повісті "Поворот гвинта" 1898 року. У центрі сюжету — лондонський лорд, який переїздить до маєтку Блай разом зі своїми племінниками-сиротами — незадовго до цього в будинку загадковим чином загинули гувернантка і власник. Тепер лорд найняв нову гувернантку, якій доведеться зіткнутися з примарами маєтку. Новий серіал фактично стає продовженням "Привидів будинку на пагорбі".

9 жовтня

"Ферзевий гамбіт"

У притулку Кентуккі в 1950-х роках дівчина-підліток Бет Хармон виявляє дивовижний талант до шахів. Подальша історія розповідає про її прагнення стати гросмейстером і подолати наркотичну залежність. Так звучить синопсис нового мінісеріалу "Ферзевий гамбіт" (The Queen's Gambit), головну роль в якому грає талановита британська актриса Аня Тейлор-Джой ("Спліт", "Скло"). В основі серіалу — однойменний роман фантаста Уолтера Тревіса, опублікований у 1893 році.

"Хтось має померти"

Новий проєкт мексиканського режисера Манокло Каро, якого європейські глядачі добре знають за популярним проєктом Netflix "Дім квітів". Дія серіалу "Хтось має померти" відбувається в 1950-х в консервативній на той час Іспанії. Туди з Мексики повертається юнак. Респектабельна сім'я підшукала йому наречену, але герой повертається додому з симпатичним другом Лазарем, що породжує хвилю чуток. Яскравий іспанський серіал, який точно сподобається фанатам проєкту "Еліта".

"Відіграти назад"

Новий мінісеріал, над яким працює блискуча команда. Сценарист — легенда телебачення, автор серіалу "Закони Лос-Анджелеса" і володар 11 премій "Еммі" Едварда Келлі, який працював над адаптацією "Великої маленької брехні", а режисер — Сюзанна Бір ("Нічний адміністратор", "Пташиний короб"). Головна героїня — успішний терапевт Грейс Сакс (Ніколь Кідман), чиєму життю можна позаздрити: успішна кар'єра, коханий чоловік. Грейс готується до виходу своєї дебютної книги, але раптово її чоловік (його грає Х'ю Грант) таємничо зникає, і все життя летить під укіс.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.