До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найпопулярніших фільмів і шоу на Netflix цього літа

На початку 2020 року стримінговий сервіс Netflix представив нову функцію — 10 найпопулярніших. Цей щодня оновлюваний список дає уявлення про те, які фільми й шоу тримають першість на платформі в різних категоріях. У цьому матеріалі розповідаємо про п’ять найкращих фільмів Netflix цього літа (поки що).

5. "Відчайдушна"
Кадр из фильма Кадр з фільму "Відчайдушна", 2020

Більшу частину липня комедійний фільм "Відчайдушна" впевнено посідав провідне місце в топчартах Netflix. Оригінальна стрічка стримінгової платформи посіла третє місце всього за 17 днів. Згодом "Відчайдушна" два дні тримала першу позицію серед десяти найкращих і покинула її до 19 липня. У списку 2020 року фільм на 16-му місці. У центрі сюжету цієї картини історія подруг. Вони вирушають до Мексики, щоб знищити електронний лист, який одна з дівчат надіслала своєму хлопцеві.

Реклама
4. "Будка поцілунків 2"
Кадр из фильма Кадр з фільму "Будка поцілунків 2", 2020

"Будка поцілунків 2" — американська підліткова романтична комедія, яка продовжила однойменний фільм 2018 року. Вона оповідає про взаємини старшокласників і полонила серця глядачів.

3. "Безсмертна гвардія"
Кадр из сериала Кадр із серіалу "Безсмертна гвардія", 2020

Цей бойовик із Шарліз Терон переважав у десятці найкращих з моменту свого виходу, дебютувавши відразу на першому місці. Загалом шоу з’являлося в списку десяти найпопулярніших не менш як 22 рази. "Безсмертна гвардія" оповідає про групу безсмертних найманців, здатних заліковувати будь-які рани. Терон грає роль Енді, лідерки таємничої команди безсмертних солдат, які століттями захищали світ смертних. Після викриття команди новобранка Ніл (Кікі Лейн) має зупинити можновладців і не дати їм змоги скопіювати й монетизувати надздатності безсмертних.

2. "365 днів"
Кадр из фильма Кадр із фільму "365 днів", 2020

Можливо, жоден фільм на Netflix не побив більше рекордів, ніж "365 днів". Ця стрічка впевнено тримала першість упродовж семи днів поспіль. Польська еротична драма заснована на першому романі з трилогії Бланки Ліпінської. Вона оповідає про молоду бранку з Варшави, яка має 365 днів, щоб закохатися у свого викрадача, сицилійського гангстера.

1. "Лоракс"
Кадр из мультфильма Кадр із мультфільму "Лоракс", 2012

Те, що може видатися несподіваним, насправді досить поширена тенденція для Netflix. Адже анімаційні фільми зазвичай дуже добре працюють упродовж тривалих періодів часу. Так сталося й з "Лораксом", який 25 разів з’являвся серед десяти найкращих у липні й ще тричі в серпні. У списку 2020 року мультфільм на п’ятому місці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.