КУПИТИ КВИТКИ

5 захопливих фільмів, які не можна пропустити на Netflix цієї осені

Головні осінні кінопрем'єри Netflix точно не залишать байдужими: це драматична історія про родинні стосунки "Його три доньки", довгоочікуваний к аннський гіт "Емілія Перес" та романтичний фільм з Лорою Дерн та Ліамом Гемсвортом.

"Його три доньки"

Реклама.

"Шедевр" та "Один з найкращих фільмів року" — так світова кінопреса охрестила стрічку "Його три доньки" режисера Азазеля Джейкобса. З камерної історії про взаємини трьох сестер, що збираються на Мангеттені у квартирі свого батька, який термінально хворий на рак та перебуває у хоспісі, аби підтримати його, режисер створює драму шекспірівського масштабу про самотність та вміння прощати. Допомагає в цьому блискуче тріо акторок, що грають сестер: Елізабет Олсен, Наташа Ліон та Керрі Кун. Сестри сперечаються, плачуть та завдають одна одній біль, але від них неможливо відірвати погляд.

Вже доступний на Netflix.

"Самотня планета"

Письменниця, яка любить самотність (Лора Дерн), прибуває до резиденції в Марокко, сподіваючись, що затишна обстановка розблокує її письменницькі комплекси. Перебуваючи там, вона зустрічає молодого чоловіка (Ліам Гемсворт) — те, що починається як знайомство, перетворюється на п’янкий любовний роман. Талановита стрічка режисерки Сюзанни Грант ("Ерін Брокович") досліджує стосунки між дорослою та успішною жінкою, яка не так багато уваги приділяла власним почуттям, надаючи перевагу світу фантазій, та молодшим за неї чоловіком, який здатен змусити її подивитися на себе по-новому

7 жовтня

"Жінка години"

Один з найочікуваніших новинок осені на Netflix розповідає історію серійного вбивці Родні Алкала. У 1978 році Родні Алкала з'явився в телешоу The Dating Game і виграв побачення з жінкою Шеріл Бредшоу. У той час Алкала вбив п’ятьох жінок, і пізніше за його дивний вигляд під час епізоду його прозвали "Вбивця гри в побачення". У кримінальному фільмі "Жінка години" — своєму режисерському дебюті — режисерка й акторка Анна Кендрик розповідає історію серійного вбивці та сама грає роль його жертви Шеріл Бредшоу.

18 жовтня

"Емілія Перес"

У гіті Каннського кінофестивалю, драмі "Емілія Перес" Зої Салдана грає успішну адвокатку Риту. Одного разу героїня отримує несподівану пропозицію: вона має допомогти лідеру наркокартелю піти з кримінального світу й реалізувати неймовірний план втечі: ставши жінкою, як він завжди і мріяв бути. Таким чином Емілія (Карла Софія Ґаскон) починає нове життя, про яке завжди мріяла. Разом з чудовими акторками — окрім Зої Салдана та Карли Софії Госконі, у фільмі знялася Селена Гомез та Адріана Пас, режисер Жак Одіяр розповідає красиву, зворушливу й музикальну історію про перевтілення і звільнення.

У Каннах стрічка "Емілія Перес" здобула приз журі, а також нагороду за найкращу жіночу роль ансамблю Селени Гомес, Зої Салдани, Адріани Пас та Карли Софії Ґасконі.

12 листопада

"Урок фортепіано"

Дія фільму розгортається в 1936 році в Піттсбурзі після Великої депресії. "Уроки фортепіано" розповідають про життя сім’ї Чарльз, яку очолює голова родини Докер Чарльз (Семюель Л. Джексон) та про роль у їхньому житті реліквії, сімейного піаніно, яке документує історію сім'ї через різьблення, зроблене їхнім поневоленим предком.

Символічно, що "Уроки фортепіано" — сімейний проєкт, адже спродюсував фільм відомий актор Дензел Вашингтон, а обидва його сини працювали над стрічкою: Джон Вашингтон зіграв одну з головних ролей, а Малкольм Вашингтон виступив в якості режисера. Також у картині знялася легендарна джазова співачка Еріка Баду.

22 листопада

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.