До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 найкращі фільми з молодою Анджеліною Джолі

Упродовж усієї своєї кар’єри Анджеліна Джолі завжди обирала проєкти, які охоплювали різноманітні жанри: від бойовиків до зворушливих драм. За свою акторську роботу вона отримала "Оскара" і була номінована на вісім премій "Золотий глобус". Анджеліні Джолі лише 48 років, але її з упевненістю можна назвати легендою та іконою.

"Хакери", 1995

Анджеліна Джолі в фільмі Анджеліна Джолі у фільмі "Хакери", 1995

"Хакери" — це ідеальна інкапсуляція одержимості інтернетом та всіма кібернетичними засобами в 1990-х. Сюжет розповідає про групу підлітків-хакерів, які здатні зруйнувати корпорації та уряди. Насправді "Хакери" — не найкращий фільм у світі. Але його шанувальники возвели його в культ, і впевнена гра Анджеліни Джолі є однією з причин, чому цю стрічку так люблять.

Реклама

"Джіа", 1998

Анджеліна Джолі в фільмі Анджеліна Джолі в фільмі "Джіа", 1998

У фільмі "Джіа" Анджеліна Джолі грає головну роль й зображує модель Джіу Каранджі. Сюжет стрічки побудований на реальній історії злету та падіння відомої моделі наприкінці 1970-х і початку 1980-х років. "Джіа" дотримується класичного байопічного формату, стежить за хронікою стрімкого підйому головної героїні до слави, а потім її наркоманії, що призводить до краху кар’єри та її трагічної смерті.

"Перерване життя", 1999

Анджеліна Джолі в фільмі Анджеліна Джолі в фільмі "Перерване життя", 1999

Сюжет фільму "Перерване життя" заснований на спогадах дівчини, яка перебуває в психіатричній лікарні. Але ця дівчина не Анджеліна Джолі, а Вайнона Райдер. Попри те що Анджеліна Джолі виконує не головну роль — у неї найцікавіша персонажка у фільмі. Джолі отримала "Оскара" за найкращу жіночу роль другого плану за роль соціопатичної Лізи, бунтівної й чесної провокаторки, яка постійно діймає персонал та інших пацієнтів.

"Спокуса", 2001

Анджеліна Джолі та Антоніо Бандерас в фільмі Анджеліна Джолі та Антоніо Бандерас у фільмі "Спокуса", 2001

Двоє неймовірно красивих людей, напружена атмосфера, еротичні гострі відчуття та високі емоції — усе це робить фільм "Спокуса" неповторним. Дія стрічки розгортається на Кубі кінця XIX століття. Антоніо Бандерас виступає у ролі Луїса, багатого купця, а Джолі грає дволику спокусницю на ім'я Джулія. Вони шалено закохуються, хоча виявляється, що Джулія зовсім не та, за кого себе видає.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.