До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

38 убрань з "Диявол носить Prada", які увійшли в історію моди

Попри деякі кінематографічні перебільшення і неточності, "Диявол носить Prada" залишається найбільш точним поданням сучасної модної журналістики. Але навіть найсуворіші критики фільму не можуть заперечувати його явний культурний вплив, який почався з тієї самої миті, коли Міранда Прістлі вимовила монолог про небесно-блакитний відтінок.

Енді починала свій роман з модою як скептик. Переконана в легковажності індустрії, вона поблажливо ставиться до стилю в цілому і відкидає модну журналістику як поверхневе заняття. Її особистий вибір в одязі теж відображає її цинізм доти, доки Найджел не показав їй гардеробну журналу Runway. Чи є момент в історії модного кіно, який можна порівняти з метаморфозами Енді? Її перевтілення викликає ейфорію і неймовірне натхнення у кожного.

Реклама

Міранда завжди має бездоганний вигляд. Вона керує своїм офісом (і всім модним світом) у костюмах в тонку смужку, величезних сонцезахисних окулярах і хутряних шубах. Емілі — яскрава представниця авангарду, яку ми найчастіше бачимо в скульптуруючих топах у поєднанні з матовими тінями для повік, ефектних пасках і еполетах з заклепками та з ідеально укладеним каштановим волоссям.

У цьому матеріалі vogue.ua згадує 38 убрань, завдяки яким "Диявол носить Prada" посів міцне місце в історії моди.

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.