До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

12 вбрань Єлизавети II, які можуть з'явитися в серіалі "Корона"

Серіал "Корона" славиться своїм точним підходом до відтворення гардероба королеви Єлизавети II. Третій сезон історичної драми Netflix цілком може бути наймасштабнішою роботою костюмерів за час існування шоу. Дія триватиме в період між 1964 і 1977 роками. Саме тоді одяг Її Величності почав відповідати тенденціям революційних 1960-х, і вона відмовилася від перевірених формул стилю своєї юності. Як сказав Норман Гартнелл, улюблений дизайнер королеви, її вбрання в той момент було "настільки коротким, наскільки ми наважилися" в епоху міні.

Єлизавета II у Брюсселі 1966 року

У трейлері третього сезону можна побачити Олівію Колман у розкішних вечірніх сукнях і знакових кольорових ансамблях. Безсумнівно вражає точна копія капелюха авторства Фредеріка Фокса, який Її Величність носила під час святкування Срібного ювілею. Це рожевий тюрбан, увінчаний 25 дзвоновидними квітами – по одній на кожен рік правління королеви. В очікуванні нових епізодів культового серіалу vogue.ua згадує 12 образів, які ми сподіваємося побачити в нових епізодах.

Реклама

<b>13 культових нарядов Елизаветы II</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.