До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 знаменитостей, які зіграли в "Сексі у великому місті"

6 червня 1998 року на екранах з'явився серіал "Секс у великому місті", який за цей час встиг стати більше, ніж просто успішним телевізійним проектом. Свого часу невеликі ролі в ньому зіграли як мінімум половина молодих і яскравих акторів епохи 2000-х – від Бредлі Купера до Сари Мішель Геллар. Vogue.ua згадав вісім найяскравіших появ знаменитостей в епізодах "Сексу у великому місті".

Девід Духовни

Найзворушливіша роль в цьому списку, мабуть, у актора Девіда Духовни, зірки ще одного великого серіалу, популярного в минулому – "Секретні матеріали". У шостому сезоні Девід з'являється в образі дивакуватого хлопця з сумними очима. Його герой Джеремі – шкільна любов Керрі. Після нетривалого роману Керрі дізнається, що Джеремі лікується в психіатричній лікарні. Вона відвідує бойфренда в лікарні – і після цього відносини сходять нанівець.

Реклама
Бредлі Купер

Свою першу роль в "Сексі у великому місті" зіграв Бредлі Купер. 1999 року йому було 24, і він тільки починав свою кар'єру – перші дві ролі у Бредлі трапилися в серіалах "Закон і порядок" і "Секс у великому місті". Більшість глядачів його героя напевно не згадають. У другому сезоні його персонаж – симпатичний хлопець з сигаретою – зустрічає Керрі в барі і намагається познайомитися з нею. Всі відносини пари полягали в одному поцілунку і невдалій розмові про Нью-Йорк – улюблене місто Керрі, а вже після зйомок Бредлі Купер не раз розповідав, як сильно соромився Сари Джессіки Паркер на знімальному майданчику.

Г'ю Гефнер

Більшості знаменитих чоловіків в серіалі дісталося амплуа випадкового хлопця Керрі – але тільки не Г'ю Гефнеру. Засновник журналу Playboy зіграв в серіалі самого себе: Саманта зустрічає його в третьому епізоді на одній з вечірок в Лос-Анджелесі, називає своїм кумиром, а Гефнер, тим часом, пропонує Саманті відвідати одну з його легендарних вечірок у власному особняку.

Джон Бон Джові

Епізодична роль в серіалі дісталася і рок-зірці Джону Бон Джові. Керрі і його персонаж Сет зустрічаються у другому сезоні в приймальні у психотерапевта. Між ними спалахує пристрасть, але закінчується все досить комічно: Керрі розуміє, що прийшла до терапевта тому, що весь час вибирає не тих чоловіків, а Сет – тому, що втрачає інтерес до жінки після першого сексу. Міцної пари з них точно не вийде ...

Джастін Теру

Джастіну Теру в "Сексі у великому місті" також дісталася пам'ятна роль, точніше ролі. У першому сезоні він з'являється як Джаред, один з найуспішніших людей Нью-Йорка до 30 років. З ним Керрі знайомить Стенфорд Блетч.

У другому сезоні героя Джастіна Теру звуть Вон, і з ним Керрі навіть недовго зустрічалася. Вон – успішний письменник з Верхнього Вест-сайда, з невеликими проблемами в сексуальному житті. Після цих зйомок Теру зробив цілком успішну кар'єру, наприклад, знявся в двох фільмах Девіда Лінча – "Маллхоланд-драйв" і "Внутрішня імперія", а також зіграв головну роль в популярному серіалі "Залишені", але зізнається, що "Секс у великому місті" – до сих пір його улюблений серіал.

Меттью Макконехі

Здається, в "Сексі у великому місті" засвітилися більшість сьогодні популярних голлівудських акторів. Меттью Макконехі знявся в серіалі 2000 року: акторові тоді був 31 рік, і в його кар'єрі був якраз етап "ромкомів" – романтичних комедій "Весільний переполох", "Як позбутися хлопця за 30 днів" і інших легковажних стрічок. У цю канву відмінно лягає і "Секс у великому місті". Макконехі зіграв в третьому сезоні: по суті, він грає самого себе – амбітного актора, продюсера і майбутнього мецената, який загорівся ідеєю перетворити колонки Керрі Бредшоу в кіно. При цьому, за сюжетом його герой – справжній фанат містера Біга і впевнений, що немає нікого крутішого, ніж коханий Керрі, і що у всіх їх сварках винна саме Керрі.

Люсі Лью

Актриса Люсі Лью, зірка фільму "Ангели Чарлі" (а успіх цього фільму і серіалу стався, фактично, в один період – на початку 2000-х) грає тут саму себе. Вона – актриса і потенційна клієнтка Саманти, яка, як відомо, займається піаром. Але ділові відносини Люсі Лью та Саманти так і не відбулися: Саманта скористалася зоряним ім'ям Лью, щоб отримати для себе сумку Hermes Birkin позачергово. А коли її прислали актрисі, Люсі так розгнівалася, що тут же звільнила Саманту.

Михайло Баришников

Якби цей список був рейтингом, його б очолив Михайло Баришников – один з найзнаменитіших танцівників світу, балетмейстер, в минулому керівник American Ballet Theatre, номінант на премію "Оскара" і "Золотого глобуса". Його персонаж, Олександр Петровський – один з найважливіших чоловіків в житті Керрі: він з'являється в серіалі у фінальному сезоні і цілком міг би скласти небезпечну конкуренцію Містеру Бігу. Його герой – успішний художник російського походження, людина харизматична, але егоїстична і зосереджена на собі. Після виходу на екрани шостого сезону 2003 року преса ще довго обговорювала, чому Баришников, світова зірка, погодився знятися в серіалі. Основних версій було дві: нібито танцівник – великий шанувальник "Сексу у великому місті" і Сари Джессіки Паркер, а друга – великий гонорар.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.