До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вечірки, мода 70-х та зради: що відомо про серіал "Стати Карлом Лагерфельдом"

Disney+ представили перший трейлер довгоочікуваного серіалу Becoming Karl Lagerfeld ("Стати Карлом Лагерфельдом"), присвяченого знаменитому дизайнеру. Всі серії можна буде подивитися на стримінговому сервісі вже 7 липня, ну а поки спокусливий трейлер натякає, що "Стати Карлом Лагерфельдом" буде достатньо відвертим у зображенні легендарного кутюр'є та його характеру.

Реклама

У головній ролі знявся один з найяскравіших німецьких акторів Даніель Брюль. Він відомий зокрема за роботою у німецькому фільмі "Ґуд бай, Ленін!" 2003-го року, "Безславних виродках" Квентіна Тарантіно, "Ультиматумі Борна" та "Гонці", за яку отримав номінації на BAFTA, "Золотий глобус", SAG і премію "Вибір критиків". Також актор є частиною кінематографічного всесвіту Marvel: він грає лиходія Гельмута Земо у фільмах "Капітан Америка: Громадянська війна" та "Сокіл і зимовий солдат", а нещодавно його можна було побачити у фільмі Netflix "На західному фронті без змін".

Відомо, що новий серіал зображує шлях Карла Лагерфельда у світі паризької моди 1970-х років. Згідно із синопсисом, ми бачимо героя у 1972 році, коли 38-річний Карл Лагерфельд прагнув стати найвідомішим французьким дизайнером одягу в той час, коли панував Ів Сен-Лоран. Познайомившись із денді Жаком де Башером і закохавшись у нього, Лагерфельд опинився в конкуренції з Сен-Лораном і П’єром Берже, керівником найпрестижнішого тоді модного бренду. Як ідеться в описі, "історія кайзера Карла сповнена суперництва, самолюбства, а також трагічних любовних зв’язків і чудової дружби".

Щодо інших акторів, то Теодор Пеллерен зіграв Жака де Башера, Арно Валуа — Іва Сен-Лорана, Алекс Лутц — П’єра Берже. Аньєс Жауї з'явиться в ролі засновниці Chloé Габі Агіон; Сунньї Меллес — у ролі Марлен Дітріх; бельгійська художниця Клер Лаффут втілить Лулу де ля Фалез; Пол Спера зіграє Енді Воргола, а Жанна Дамас Руже — Палому Пікассо.

Серіал побудовано на основі біографії 2019 року "Кайзер Карл: Життя Карла Лагерфельда". Знімання проходили торік у Франції, Монако та Італії. Серіал обіцяє бути масштабним: у зніманні використано понад 40 різних декорацій, включно з ретельно відтвореними квартирами, місцями, де відбувалися покази, і Домами високої моди — і 3000 костюмів, якими опікується французка Паскалін Шаванн. Це підтверджує і перший трейлер, насичений кадрами бурхливих вечірок, епічних модних шоу та приголомшливими інтер’єрами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.