До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у червні 2024

Серед найцікавіших новинок Netflix у червні — продовження третього сезону "Бріджертонів", чарівна романтична комедія "Сімейна справа" із Ніколь Кідман та Заком Ефроном і документальний фільм "Чорна Барбі".

"Холодна копія"

Реклама

Цікава стрічка про те, за якими правилами працює світ сучасних медіа. В центрі "Холодної копії" — історія амбітної студентки факультету журналістики Мії, яка потрапляє на заняття до зіркової журналістки Даян, що стає її наставницею. Для того, щоб справити враження та мати змогу зробити репортаж для програми Даян, Мії доводиться маніпулювати сюжетом, який вона готує. Працюючи з Даян, Мія невдовзі відчуває, що змушена грати з правдою, перекручуючи трагічну історію свого невинного героя, щоб зробити її популярною.

1 червня

"Хіт Мен"

Довгоочікуваний новий фільм Річарда Лінклейтера об'єднує в собі трилер, комедію та нуар та натхнений реальною історією. "Хіт Мен" розповідає про співробітника поліції Нового Орлеана Гері, який випадково починає відчувати, що у нього є талант прикидатися вбивцею і працювати під прикриттям, щоб заарештувати тих, хто намагається його найняти. Він зустрічається з жінкою Меді, яка хоче, щоб Гері вбив її чоловіка, але він закохується в неї з першого погляду і рятує її від пастки. Пізніше вона знов вривається в його життя і вже сама вбиває свого чоловіка заради страховки...

Фільм натхнений статтею Скіпа Голландсворта, що була опублікована в "Техаському щомісячнику" і розповідала про Гері Джонсона — реального хлопця, що працював підставним "кілером" для поліції.

7 червня

"Бріджертони", друга частина сезону 3

Довгоочікуваний третій сезон "Бріджертонів" розбили на дві частини: перша вийшла у травні, а другу очікуємо в червні. Нагадаємо, що у центрі нових серій — роман між Пенелопою Фезерінгтон і Коліном Бріджертоном. Друга частина розпочнеться після ефектного завершення першої, і глядачі в очікуванні, адже ми знаємо, що між Пенелопою та Коліном є один важливий секрет, який неодмінно спричинить розрив між закоханими. Щоб дізнатися, якою буде ця напруга — і як Полін, як прозвали дует Пенелопи та Коліна, з нею впорається — дочекаємося нових серій.

13 червня

"Чорна Барбі"

"Чорна Барбі" досліджує вплив трьох темношкірих жінок у кампанії Mattel, які відповідали за дебют "Чорної Барбі" в 1980 році: Бьюли Мей Мітчелл, Кітті Блек Перкінс і Стейсі Макбрайд Ірбі. За допомогою інсайдерських інтерв’ю про те, що відбувалося в Mattel за дні до дебюту Чорної Барбі, документальний фільм досліджує важливість правдивого зображення — і демонструє, що ляльки — це не просто ляльки, а ті символи дитинства, які можуть мати вирішальне значення для формування особистості.

Спродюсувала фільм Шонда Раймс, яка подарувала світу серіали "Анатомія Грей" та "Бріджертони".

19 червня

"Шлях відплати"

Бойовик індонезійської режисерки Моулі Сурья розповідає про досвідчену спецназівку (Джессіка Альба), яка отримує у спадок бар свого батька після того, як він раптово помирає, і невдовзі опиняється в конфлікті з жорстокою бандою, що лютує в її рідному місті. Знімання стрічки проходили в Нью-Мехіко; у фільмі Альба демонструє чудову фізичну форму та талант володіннями рукопашним боєм.

21 червня

"Сімейна справа"

Нова стрічка Річарда Лагравенезе, сценариста культового романтичного фільму "Мости округа Медісон", об'єднала відомих акторів: Ніколь Кідман, Зака Ефрона, Джої Кінг та Ширлі Маклейн. Джої Кінг грає Зару, юну дівчину, яка працює асистенткою кінозірки Кріса Коула — доки той не закохується в її матір, яку втілює Ніколь Кідман. Легка і смішна романтична драма — ідеальна для літніх вечорів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.