До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 найкращих фото з виставки Vogue UA в центрі сучасного мистецтва М17

30 липня в артцентрі М17 відкрилася масштабна виставка Futurespective — артпроєкт журналу Vogue UA. Протягом усього серпня в артцентрі можна побачити 30 різнопланових робіт 30 українських художників — від скульптур та інсталяцій до масштабних живописних полотен і ефектних витинанок. Серед учасників — як уже визнані зірки українського мистецтва Арсен Савадов, Павло Маков, Ілля Чичкан, Ілля Ісупов, так і молоді імена — Маша Куліковська, Julie Poly, Микола Толмачов та інші.

У своїх проєктах художники міркують про майбутнє, свободу, особисті межі; аналізують минуле й пророкують, яким буде наше життя через кілька десятиліть (спойлер: по-справжньому екологічним, за версією художниці Алевтини Кахідзе). Ми пропонуємо поглянути на виставку очима наших фотографів — а відтак вирушити до М17 й побачити ці роботи на власні очі.

Реклама

Докладніше про художників-учасників виставки та їхні роботи читайте в спеціальному розділі

Фото: Юрій Яцкулич і Юрій Грязнов

Виставка "Futurespective: майбутнє очима українських художників" триватиме в Центрі сучасного мистецтва М17 до 5 вересня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.