До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Жодна волосинка не впаде: 5 гребінців, лагідних для волосся

Розчісування щоденний ритуал, який не має викликати дискомфорту. VOGUE Ukraine обирає 5 кращих гребінців, які ніжно розплутують волосся, не пошкоджують його та допомагають ніжно розподіляти засоби для догляду.

Реклама

Tangle Teezer

Подібно до того, як шампунь "без сліз" зробив революцію в митті голови (можливо, для когось це стане сюрпризом, але ще якихось 30 років тому шампуні були нещадні: при потраплянні найменшої бульбашки піни в око вони щипали очі), так і гребінець Tangle Teezer перевернув уяву про розчісування.

Вона делікатно розплутує пасма, — безцінно для тих, чиє волосся хвилясте або пористе. Ідеальний варіант подарунку наймолодшим: діти особливо чутливі до розчісування.

Manta

Футуристичні розчіски, що формою нагадують ската, — справжня знахідка: вони гнучкі, легко лягають в руку, підходять для кучерявого і прямого волосся, а головне — їх можна використовувати на вологому волоссі. Якщо тримати гребінець в душі, то ним дуже зручно рівномірно розподіляти кондиціонери або маски, — за рахунок того, що щетинки м'які та гнучкі, вони не травмують волосся. Гребінець підходить для масажу шкіри голови та легкого укладання гарячим феном.

Виробник знав, що з гребінцем не захочеться розлучатися в подорожах, тому випустив бавовняний мішечок для транспортування.

Щітка для волосся Superbrush Rectangular Chromium Hairbrush, Janeke

Справжню славу та любов в Україні гребінцям Janeke принесла Алла Барановська зі своїми Clipse Beauty Box — бренд навіть влаштував колаборацію з Аллою, яка має довге освітлене волосся.

У цієї моделі гребінця — скелетна структура, тобто можна його продувати повітрям із фену. Це не дає перегріватися волоссю, а отже, мінімізує пошкодження. Гнучкі нечасті зубці допомагають легко розплутати пасма, а гладенька, майже дзеркальна поверхня, сприяє тому, щоб розчіска ковзала волоссям.

Гребінець для розплутування волосся White Detangling Brush, Balmain Paris Hair Couture

Довгі зубці з м'якого гнучкого матеріалу ретельно прочісують і довге, і коротке волосся, при цьому гребінець може застосовуватися і для сухих, і для вологих пасм. Крім того, скромне лого на руківці неймовірно тішить его.

Ikoo Pocket

Зручний формат — поміщається в долоньку, але при цьому вирішує заплутані задачі. Ця модель супроводжується пластиковим кейсом, а це означає, що гребінець можна носити в кишені, аби мати змогу поправити зачіску будь-якої миті, — особливо актуально зараз, у сезон шапок.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.