До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих адвент-календарів від українських брендів

Vogue.ua вибирає найкращі адвент-календарі українського виробництва.

Адвент-календарі в західній культурі належить дарувати та отримувати 6 грудня, в День Святого Миколая. Поки ця традиція лише приживається в Україні, ми вибрали кращі адвент-календарі краси, які сповнені див. Щодня відкриваємо віконце — і тішимося новому сюрпризу. Або беремо адвент на вечірку — і ділимо радість із подругами.

Реклама

Christmas Clipse Beauty Box

Напередодні зимових свят, коли хочеться вірити в диво, інфлюенсерка та засновниця мережі салонів краси Clipse Алла Барановська презентує Christmas Clipse Beauty Box. Проєкт існує вже 4 роки, і за весь час не тільки потішив тисячі українок відмінними б’юті-продуктами, а й допоміг багатьом благодійним ініціативам та організаціям, як-от "Місто Добра" та "Марш Жінок".

Цього разу бокс срібного кольору містить засоби догляду за обличчям та тілом з економією до 50%. По-справжньому вражає. Наприклад, американський Corpus має чудові продукти для тіла, що на 100% складаються з натуральних продуктів. Австралійський Bali Body спеціалізується на веганських засобах автозасмаги; Kerastase — професійний догляд за волоссям, що є абсолютним світовим бестселером, а іспанський Sensilis випускає дерматологічну косметику для чутливої шкіри. Також серед брендів є Glowoasis, що пропонує засоби для тіла з веганськими пробіотиками, та корейський House of Dohwa, який виготовляє автентичні засоби у догляді. Elemis, Givenchy, Dr.Jart, Nashi Argan... Хочеться все й одразу.

Адвент-календар краси, ЦУМ

Календарі краси випускають всі розкішні універмаги світу, і ЦУМ — не виняток. Цьогорічне наповнення адвенту — люксові засоби Armani Beauty, Biotherm, YSL Beauty, Lancôme. Цьогоріч він має шалену популярність. Точніше, мав: його розкупили за одну ніч. Схоже, на наступний рік варто записуватися в лист очікування.

Candor Place

Candor Place пропонує адвент-календар секс-іграшок, який доречний до будь-якого свята, якщо бути відвертими. Він містить 13 секс-іграшок, серед яких 4 бестселери Satisfyer, 5 засобів для інтимного догляду та лубрикантів, 6 аксесуарів для ігор в легкій БДСМ-естетиці.

Адвент-календар краси, Mister Scrubber

Адвент-календар Сosmogram українського бренду Mr.Scrubber містить не лише мініатюрні, а й повнорозмірні версії засобів. Скраб для тіла з ефектом сяяння заслуговує на окрему згадку: він не лише полірує шкіру, а й лишає по собі золоте сяйво.

Адвент-календар краси, HollySkin

У складі адвенту — повнорозмірний зволожувальний гель для миття рук і тіла Tahiti Sunset, відлущувальна пінка для обличчя з гліколевою кислотою й екстрактом кленового соку, засіб для зняття макіяжу з очей, зволожувальна маска для обличчя з гіалуроновою кислотою, кислотний тонік, крем для тіла, крем для рук та ще декілька бестселерів бренду

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.