До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Розкішне волосся: який шампунь використовує Амаль Клуні

Амаль Клуні — жінка, яка може похвалитися розкішним, блискучим і фактично бездоганним волоссям. І є причина, чому її локони мають такий чудовий вигляд. Секрет криється не тільки в генетиці, а й у професійному догляді.

 Амаль Клуні
Амаль Клуні

Стиліст із зачісок Амаль Клуні, Дімітріс Яннетос (він також працює з Меган Фокс та Джіджі Гадід), рекомендує для підтримки здоров'я волосся використовувати детокс-шампунь. Із цим погоджується експертка з волосся та фармацевтка Хелена Родеро.

MOROCCANOIL Clarifying Shampoo
MOROCCANOIL Clarifying Shampoo

Чому саме детокс-шампунь? Навіть найкращі засоби для укладки з часом накопичуються на волоссі, роблячи його тьмяним та позбавляючи природного блиску. Детокс-шампунь глибоко очищає волосся, видаляючи залишки цих засобів, а також метали, які можуть залишатися від жорсткої води. Ще однією перевагою детокс-шампуню є його сезонність. Влітку, під час відпочинку на морі або біля басейну, хлорована та солона вода негативно впливають на волосся. Детокс-шампунь допоможе нейтралізувати їхню дію та зберегти здоров'я волосся.

MOROCCANOIL Frizz Control Shampoo
MOROCCANOIL Frizz Control Shampoo

Як обрати детокс-шампунь?

Головне — знайти детокс-шампунь, який ефективно очищає і водночас не пересушує волосся та не впливає на його колір (особливо важливо для фарбованого волосся).

Дімітріс Яннетос рекомендує звернути увагу на шампуні бренду Moroccanoil, зокрема Clarifying Shampoo та Frizz Control Shampoo. Вони добре очищають волосся, не порушуючи його структуру, завдяки вмісту суперзволожувальної арганової олії.

GARNIER FRUCTIS Hair Filler Strength Repair Shampoo
GARNIER FRUCTIS Hair Filler Strength Repair Shampoo

Хелена Родеро пропонує додатковий спосіб очищення – раз на місяць використовувати шампунь з альфа-гідроксикислотою (AHA), наприклад, лимонною або гліколевою. Ці кислоти допоможуть ще глибше очистити волосся від залишків засобів для укладки, не позбавляючи його вологи.

Отже, для підтримки здоров'я та блиску волосся не забувайте про детокс-шампунь. Це простий, але дієвий спосіб покращити стан вашого волосся.

BRIOGEO Scalp Revival Dandruff Relief Charcoal Shampoo
BRIOGEO Scalp Revival Dandruff Relief Charcoal Shampoo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.