До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Елегантний жмуток – головний тренд із церемонії BAFTA

18 лютого в Лондоні вручали статуетки Британської академії телебачення та кіномистецтва, більш відомої як BAFTA. Серед переможців цього року — українська документальна стрічка "20 днів у Маріуполі", "Оппенгеймер" та "Бідолашні створіння". Головним трендом краси цьогоріч стали елегантні жмутки.

Емілі Блант

Емілі поєднала жмуток на маківці з чубчиком-метеликом. Таке поєднання обрала не вона одна.

Реклама

Розамунд Пайк

У звичному для себе образі Rose Розамунд позувала перед камерами з гладко зібраним низько на потилиці, злегка вологим волоссям, що чудово римувалося з її ніжним рум'янцем.

Кейт Бланшетт

Королева аристократичних виходів Кейт Бланшетт зробила ставку на матове, текстуроване волосся. Така зачіска вдало підкреслила ювелірні прикраси акторки.

Флоренс П'ю

Улюблениця модної публіки, Флоренс П'ю з'явилася на червоній доріжці з волоссям, що було зібрано в напівжмуток. Це ефектний хід, особливо тоді, коли довжина волосся не дозволяє створювати складні конструкції.

Брайс Даллас Говард

Чубчик метелик та м'який елегантний жмуток – достойне поєднання, яке додає гожості обличчю.

Софі Вільде

Цей образ хочеться охарактеризувати одним словом: "stunning". Приголомшливо прекрасна Софі Вільде поєднала ефект мокрого волосся та пасмо танцівниці. І виграла.

Марго Роббі

Марго Роббі мала приголомшливий вигляд (що, звісно, не стало ні для кого сюрпризом). Акторка демонструє, що головний супутник подібних зачісок – королівська постава.

Емма Стоун

Зібране волосся Емми Стоун нагадувало жмуток, що розпустився: по спині акторки спадала недосконала косиця. Це такий цікавий стилістичний прийом: зачіска-трансформер, яку можна змінювати за допомогою пари шпильок.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.