До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бабл-боб — найрозкішніша осіння стрижка родом з Лондона

Думаєте про оновлення на осінь? Є ідея. Новий боб округлої форми, який вже встигли наректи bubble bob ("бульбашковий боб" або "бабл-боб"), додасть новизни вашому осінньому образу. Він став однією з найпопулярніших стрижок у салонах Лондона.

"Відмітна риса стрижки — її заокругленість родом з 1990-х, яка донедавна вважалася моветоном. Зараз у зачісці з'явилося трохи різкості, — пояснює перукар Люк Гершесон, який є автором назви "бабл боб". — Прекрасний референс — волосся Наталі Портман у фільмі "Близькість". Так само як і стрижка Крісті Тарлінгтон в 1990-х".

Реклама
Наталі Портман у фільмі "Близькість"

Пишна форма і кінчики, які загинаються внизу, є ознаками гарного бабл-бобу. Це форма, що пасуватиме більшості форм обличчя через свою довжину: "Вона закінчується десь між плечима та підборіддям", — каже Гершесон. У цьому проміжку зазвичай можна знайти оптимальну довжину для кожної.

Крісті Тарлінгтон, 1991. GETTY

Невимушений, скуйовджений боб, здається, панував роками, але "бульбашковий боб" — це гламурний відхід від цієї естетики. "Скасований" боб, звісно, нікуди не зникне, проте тим, хто віддає перевагу більш витонченим образам, сподобається розкішніший "бабл".

"Текстура є ключовою деталлю цього образу, — пояснює Гершесон. — Раджу супергладке укладання феном, яке підгинає кінчики донизу". Із цим добре впорається кругла щітка.

Керамічна кругла щітка, Balmain Paris Hair Couture

Подібно до стрижки Hush, ще одного важливого тренду цього року, бабл-боб легкий і рухливий. "Важливо, щоб він не був надто графічним", — зауважує Гершесон. Зачіска неймовірно розкішна, вона має чудовий вигляд в поєднанні зі свіжою шкірою та мінімалістичним макіяжем — наша любов до цієї "бульбашки" не має лопнути.

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.