До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 найбажаніших зачісок осені 2023

Які зачіски ми будемо носити цієї осені? Зараз в моді безліч нових розкішних зачісок, будь-яка з яких може ідеально підійти саме вам. Незалежно від того, чи вважаєте ви шорстку стрижку дивно привабливою, чи хочете, щоб волосся підкреслювало гардероб в дусі "тиха розкіш", у цьому сезоні знайдеться модна зачіска на будь-які уподобання. Vogue попросив експертів поділитися, які зачіски сьогодні в топі вподобань.

Проста розкіш

Незалежно від того, чи то ідеальна салонна укладка, чи то свіжа стрижка, настрій "тиха розкіш" вийшов за рамки моди та проник у світ зачісок, каже перукар Крістіан Вуд, чия клієнтка Розі Хантінгтон-Вайтлі має, мабуть, найрозкішніше волосся серед знаменитостей. "Це м’які, прості стрижки, пишні зачіски, об'ємні, але прості хвостики та зачесані хвилі, які виглядають доглянуто, але невимушено, — каже він. – Це "відполіроване" розкішне волосся, але так одразу і не скажеш, чи його власниця щойно зробила дороге укладання в розкішному салоні, чи то воно таке дивовижне від природи й сохло саме по собі". Його головна порада – інвестувати у здоров’я волосся. Можна спробувати маску для волосся, як Kerastase Nutritive 8H Magic Night Serum.

Реклама
Nutritive 8H Magic Night Serum, Kérastase

Добре працює сон на шовковій наволочці, який запобігає посіченню кінчиків.

Шовкова наволочка, Mon Mou

Рвана стрижка

Крістен Стюарт. Фото: Getty

Щось середнє між "маллетом" та "піксі", стрижка "міксі" вже кілька сезонів є андеграндним фаворитом. Але, як щойно довела Крістен Стюарт, зачіска з моди не виходить. "Це поєднання образів Мег Раян у нульових та юного скейтера, — пояснює Люк Хершесон. – Ще одна особливість — це легкий, м’який "загривок" та кілька пасм-шторок спереду, – їх можна заправити за вухо". Лаконічну зачіску в стилі гамін носить інфлюєнсерка Ніам Едкінс.

Короткий чубчик

Прохолодні осінні місяці — ідеальний час, щоб спробувати чубчик, якщо ви вже замислювались про нього. Чубчик, який відкриває брови, — найкрутіша ідея, яку можна спробувати зараз. "Лінія зрізу розташована над бровами, але це не мікрочубчик, — пояснює Аніта Райс, співзасновниця Buller & Rice. – Це об'ємніша та більш графічна форма, якій можна надати м’яких країв, щоб урізноманітнити варіанти укладання".

Волосся, що струменить

Наомі на показі Versace ss2024. Мілан, вересень 2023. Фото: Getty

Так, боб в моді, але для тих, хто віддає перевагу довшим пасмам, Ларрі Кінг радить надавати їм струменистого вигляду. Згадайте Наомі Кемпбелл, чиє волосся буквально лилось на подіумах весна-літо 2024, і Кім Кардашьян. "Пряме волосся, що ллється водоспадом", — каже він.

Рваний боб

Боб, як ми знаємо, – вічна класика. Але з кожним сезоном з’являється нюанс, що відрізняє кожну нову версію образу від попередньої. Одним із найбільш затребуваних осінніх стрижок є рваний боб, який не стрижуть ножицями, а відсікають бритвою. "Бритви дають ефект м’яких кінчиків, — пояснюють Нік Летам і Шон Пол Нотер, засновники Hair Bros. — Використання ножиць створює набагато гостріший і чіткіший вигляд, але рваний боб виглядає так, ніби його зробили кілька місяців тому".

Стрижка-привид

Ідеальна стрижка крій для жінки, яка не хоче виглядати так, наче була в салоні. За словами Хершесона, ця стрижка має якусь ледь помітну форму навколо обличчя. "Ідея полягає в тому, щоб мати стрижку, де ви не втрачаєте довжини, але маєте кілька тонких непомітних шарів, зроблених для надання форми – але без ефекту "я щойно підстирглася". Зачіска має невимушений та одночасно чудовий вигляд.

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.