До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

VOGUE Talks: як допомогти собі через роботу з тілом

Команда українського Vogue зібрала друзів та партнерів на камерному заході Vogue Talks

Реклама

Замість сухих презентацій — живі розмови, замість слайдів — особистий досвід, замість доповідей — запитання та відповіді: VOGUE Talks — це новий формат зустрічей і спілкування, який VOGUE реалізує в подкастах та наживо. Разом зі співрозмовниками, інсайдерами та експертками індустрії, ми ставимо важливі питання та шукаємо на них відповіді.

Цього разу VOGUE Talks відбувався наживо, у Fairmont Grand Hotel Kyiv, просторі, який завжди наповнений красою і натхненням, приємними зустрічами і розмовами.

Ведуча Кароліна Ашіон

Експерти та гості зібралися, щоб поговорити про прекрасне, про рятівну і життєдайну силу краси, яка допомагає триматися, бути стійкими попри обставини і у розпал війни. Модераторкою паблік-току "Краса рятує" стала редакторка б'юті-відділу Альона Пономаренко.

Редакторка краси VOGUE Ukraine Альона Пономаренко

Ми мали декілька приводів для зустрічі: команда українського VOGUE випустила літнє число з темою "Україна молода" — і присвятила його новій хвилі українських талантів у сфері дизайну, спорту, мистецтва та культури. Доповнення випуску – додаток Vogue Beauty, який висвітлює теми фізичного та психічного здоров’я, материнства, бодіпозитиву, тілесності і краси.

Приводом зустрітися також стала можливість послухати досвідчених експертів у питаннях здоров’я та краси, знайти відповіді на свої запитання, почути дієві поради. VOGUE Talks були присвячені красі та нашим стосункам із тілом. Адже краса рятує — і так було в усі часи.

Партнерами заходу стали італійський бренд Collistar, представлений в мережі магазинів БРОКАРД-Україна, — безумовний лідер у догляді за тілом; новий інтернерт-магазин Be.Beauty, офіційний представник міжнародних брендів у догляді за шкірою та волоссям (зокрема С:енко та Orthomol), та бренду догляду за волоссям C:EHKO.

Ната Стрільчук — візажистка, інфлюенсерка, розповіла про власний досвід сприйняття себе та трансформацію стосунків з тілом, фітнес-експертка Яна Сибіга дала поради, як позбутися стресу через фізичну активність, а трихологиня та дерматологиня Марія Трифонова відповіла на запитання про стресове випадіння волосся та способи цьому зарадити.

Марія Трифонова

Також учасниці зустрічі поговорили про психологічний бік впливу стресу на організм — Надія Волченська розповіла про типові патерни харчової поведінки під час стресу та способи їх подолати. А Ольга Філатова, засновниця комплексу Edem Resort Medical&Spa, психотерапевтка й нутриціологиня, розкрила секрети, як поліпшити ментальний стан через спрямовані на тіло дії.

Лікарка дерматологиня, к.м.н. Ірина Літус розвіяла міфи про ботокс та розповіла, що ін'єкції ботулотоксину використовуються для припинення надмірного потовиділення, для профілактики мігрені, лікування ДЦП у дітей тощо, а також про новий тренд — TrapTox чи Барбі Ботокс (детальніше про це ми розповімо в окремому матеріалі, слідкуйте за публікаціями). Коротко — це ін’єкції ботокса в трапецієподібні м’язи, які допомагають їм розслабитися, покращити поставу, скутість шиї та плечей, біль і створити більш рельєфну та довгу шию.

Альона Пономаренко, Ірина Літус

Протягом заходу гості підтримали програму реабілітації жінок-військових: Vogue дарував колекційну книгу "Сучасна українська проза та поезія у Vogue Ukraine Edition" за вільний донат.

Фото: Юрій Яцкулич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.