До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тетяна Корсакова про таємниці краси

Героїня обкладинки додатку Vogue UA Beauty, засновниця бренду одягу для йоги і відпочинку Vaara Activewear, Тетяна Корсакова, стала мамою втретє – і поділилася своїми секретами краси.

Про підготовку

Перед першою вагітністю я проходила аюрведичну чистку організму; до другої готувалася за допомогою правильного харчування і гомеопатичних засобів. А з третьою все сталося спонтанно – і минуло чудово. Взагалі мені пощастило: вагітності проходять добре. Здається, кожна наступна – легша попередньої. Звичайно, не без дискомфорту: щось болить, десь тягне. Але оточення говорить, що зі сторони все має легкий вигляд, а я свічуся зсередини. Напевно, тому, що я вдячно сприймаю свій стан. А на дрібниці не звертаю уваги.

Реклама
Про шкіру і волосся

Багато дівчат під час вагітності радіють тому, якими розкішними стають шкіра, волосся, груди. У мене цього разу був період, коли шкіра стала більш чутливою, – мабуть, вплинули гормони. Я не засмагала, виходила на сонце або рано вранці, або ввечері. Незважаючи на це, легка пігментація з'явилася. Зате набряклості не було зовсім – думаю, завдяки тому, що я пила дуже багато води і замість мультивітамінів приймала солі Шюсслера.

Для догляду за волоссям я використовувала органічні засоби The Organic Pharmacy або John Masters Organics. З фарбуванням пауз не робила: просто висвітлювала кілька пасем біля обличчя, дещо на відстані від шкіри голови, щоб не потрапила фарба.

Про догляд

Так співпало, що всю вагітність я користувалася чистими, органічними засобами для догляду, і дуже цим задоволена: через шкіру в організм потрапляє багато непотрібного. Так що я була і залишаюся на б'юті-детоксі. Весь цей час на моїй полиці була косметика Pai. Вже не знаю, чи її це заслуга чи така моя генетика, але у мене не з'явилося жодної розтяжки. Я використовувала кокосове масло і крем, завдяки чому шкіра була зволоженою і красивою.

Про раціон і тренування

Моя третя вагітність почалася навесні, основна її частина припала на літо. Було спекотно, я їла фрукти, кавуни, легку, свіжу їжу. Всю вагітність тренувалася, чергувала йогу і пілатес. І під час пологів подумки собі дякувала: така підготовка в найвідповідальніші хвилини виявилася дуже допоміжною.

Про відновлення після пологів

Мені здається, ніщо не відновлює м'язи краще, ніж грудне вигодовування. Воно допомагає так втратити об'єм, що жодна хірургічна маніпуляція з ним не зрівняється. Тому б'юті-пологи, популярні серед знаменитостей, коли при кесаревому розтині лікар заодно відсікає надлишки тканин, щоб живіт здавався бездоганно плоским, – точно не для мене. Можливо, комусь це подобається, але я вважаю, що в організмі все продумано.

Про косметичку в пологовий будинок

У пологовий будинок я взяла свої "чарівні палички": маску Skyn Iceland і гідролат троянди, квіткову воду в спреї, яка добре зволожує повітря. Взяла кокосову воду: вона допомагає при пологах завдяки електролітам – вони дають багато енергії. І свою гомеопатичну аптечку. Що стосується догляду за дитиною, то мені дуже подобається косметика фірми MooGoo. Ця повністю натуральна косметика підходить і дорослим, і дітям. Коли малюк підросте, я переведу його на Pai.

Про налаштування

Я вірю, що страхи блокують наші інстинкти, тому потрібно просто довіритися своєму тілу, довіритися дитині – і все буде добре. До речі, рекомендую курс HypnoBirthing або будь-які подібні додатки. Мені здається, це дійсно працює, – мені, принаймні, дуже допомогло.

Фото: Fernando Gómez

Зачіски: Miguel Perez

Макіяж: Julia Laza з використанням Nude by Nature, Veil і Marc Jacobs Beauty

Асистент фотографа: Rosa Matilla

Продюсер: Margarita Orlova

Модель: Tatiana Korsakova

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.