До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Струнка теорія: 5 кремів для схуднення

Влітку, коли кожен сантиметр в об’ємах має значення, важливо залучити всі можливі ресурси. Крем для схуднення — один з них.

Креми для схуднення — утопія: у тому сенсі, що схуднути на 15 кг вони не допоможуть. З іншого боку, коли є завдання підсилити кровообіг і лімфотік, вивести зайву рідину й активувати метаболічні процеси, то тут креми впораються чудово.

Реклама
Інтенсивний зміцнювальний крем для тіла, Cellcosmet, з реструктурувальними фітокомплексами й олійкою білого люпину

Досягти успіху допомагає, по-перше, локальний масаж (до кожного крему додається інструкція, де завжди застерігають, як важливо масажувати шкіру до повного вбирання засобу). По-друге, склад, який має активувати кровообіг. Такий ефект має червоний перець чилі й ментол, а також олія чайного дерева. Перший розігріває тканини, а другі два — охолоджують. Карнітин, кофеїн, екстракти водоростей, какао — типові інгредієнти таких засобів.

Еліксир для тіла Shape Reductor, Alqvimia, з ефірними оліями ялівцю, лимона, кипариса й герані, які допомагають усунути затримку рідини. Ефірна олія м’яти в складі освіжає й тонізує

"Порушення лімфообігу й мікроциркуляції крові призводить до порушення обмінних процесів у тканинах, супроводжується набряками й застійними явищами, — каже тренер "Академії Наукової Краси" Сергій Шиян. — Проникаючи в підшкірну клітковину, активні компоненти регулюють процес жирового обміну, поліпшують мікроциркуляцію, зміцнюють стінки судин, усувають застій лімфи".

Body Contour Gel Concentrate, Academie

Іноді наукові лабораторії випускають засоби, призначені для чоловіків. Вони особливо активно працюють під час і після тренувань. Інтенсивний засіб для схуднення Sculpted Abs, Collistar розробили для боротьби з відкладеннями жиру й провисанням тканин живота. Швидко вбирається, розгладжує й стимулює мікроциркуляцію. У складі — водорості спіруліни для детоксу й тонусу; кофеїн з його ліполітичним і дренажним ефектом; креатин, який активує енергообмін у клітинах.

Інтенсивний засіб для схуднення Sculpted Abs, Collistar (для чоловіків)

Засіб спа-бренду Cinq Mondes не просто поліпшує тонус шкіри, але й зміцнює, і підтягує її. Він зменшує втрату вологи й вирівнює текстуру шкіри, а завдяки кофеїну допомагає підтавати підшкірно-жировій клітковині.

Масажний крем для схуднення й зміцнення Coffee Cream, Cinq Mondes Coffee Cream, Cinq Mondes
Гель для схуднення Dermosthetique Forme Actif, La Biosthetique, з екстрактами кави, чаю, гуарани, багатими на кофеїн

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.