До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Піппа Міддлтон про спорт під час вагітності

Молодша сестра герцогині Кетрін, Піппа Міддлтон офіційно підтвердила інформацію про те, що очікує первістка, а зробила вона це за допомогою колонки в газеті Waitrose Kitchen, в якій поділилася вправами для вагітних.

Піппа Міддлтон і Джеймс Меттьюс

"Коли я дізналася про вагітність, то зрозуміла, що, перш за все, мені потрібно налаштувати свою систему тренувань так, щоб це було корисно і для мене, і для малюка, – пише Міддлтон. – Я – фанат спорту і спробувала знайти багато інформації з цього питання, але її виявилося дуже мало. Спочатку я з'ясувала, що особливо небезпечний перший триместр, а до вибору вправ і навантаження, коли тіло починає трансформуватися, варто ставитися особливо відповідально". Також Піппа розповіла, що, на відміну від старшої сестри, не страждала синдромом hyperemesis gravidarum або нестримним блюванням, що заважає, включно, регулярним заняттям.

Реклама
Піппа Міддлтон і Джеймс Меттьюс

Вправи, які радить виконувати Піппа, відомі багатьом, але їх часто недооцінюють. Так, майбутня мама любить робити випади з невеликими гантелями, присідання з легкою вагою і підйом рук.

Піппа Міддлтон під час пробіжки, 2015

Нагадаємо, що весілля Піппи Міддлтон і Джеймса Меттьюса відбулося в травні минулого року, а весільну сукню створив британський дизайнер Джайлз Дікон.

Весілля Піппи Міддлтон і Джеймса Меттьюса

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.