До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Серія домашніх тренувань від Vogue UA і Наді Шаповал

Соціальна дистанція — одна з ключових вимог, яка допоможе сповільнити й зупинити поширення коронавірусу. Сьогодні важливо обмежити відвідування публічних місць, зокрема й спортивних залів. Однак домашній карантин — це не привід забути про спорт. Згадуємо серію домашніх тренувань, які Vogue UA записав з моделлю Надією Шаповал. Розроблено їх спільно з Іваном Баштовим, що відповідає за фізичне підготування збірної України з футболу.

Надя Шаповал
Тренування з гумкою

Комплекс складається з восьми вправ і призначений для всіх груп м’язів. Гумка, вона ж стрічка, або пружна смуга, є в будь-якій спортивній крамниці. Також її можна зробити своїми руками, зав’язавши стрейч-стрічку в кільце. Якщо гумка розтягується легко — вона підійде новачкові, якщо важко — підготовленішим людям.

Реклама
Тренування на прес

Тренування на прес призначене для людей з будь-якою фізичною підготовкою. Ці вправи можна робити вдома, позаяк вони не потребують спеціального обладнання.

Тренування для сідниць

М’язи сідниць залучені в повсякденних рухах кожної людини. Щоб змусити їх працювати з більшою силою, потрібно підсилити на них навантаження. Для добрих результатів Надя і її тренер Іван Баштовий радять повторювати тренування кілька разів на тиждень, упродовж двох місяців.

Тренування на ноги

Надя та Іван Баштовий гарантують, що після цього тренування ноги гудітимуть ще кілька днів. Комплекс із восьми вправ практичний і простий у виконанні, спрямований на красу ніг і сідниць.

Функціональне тренування

Функціональні тренування — одна з останніх тенденцій у світовому фітнесі. Вправи відпрацьовують рухи, потрібні людині в повсякденному житті, й готують організм до складніших навантажень.

Тренування з фітболом

Фітбол — універсальний спортивний тренажер, він простий у вжитку й не потребує багато місця, з ним можна працювати навіть удома й завжди бути в чудовій формі.

Для того, щоб тренування пройшло успішно, потрібно дотримуватися кількох важливих правил:

1. Паузи між вправами мають становити 30-40 секунд максимум. Для новачків пауза має становити не більше ніж півтори хвилини.

2. Кожну вправу потрібно повторювати двічі на кожну сторону.

3. Під час пауз не забувайте пити воду.

4. Якщо вправи видаються складними, відпочивайте довше, але інтенсивності не знижуйте, інакше не буде потрібного ефекту.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.