До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шлях до себе: Санта Дімопулос — про те, як схудла після пологів

Санта Дімопулос схудла майже на 15 кілограмів після народження доньки. Про те, як їй вдалося повернути форму після пологів, вона розповіла vogue.ua

Доньці Санти Дімопулос у вересні виповнився рік. Незадовго до цього Санта виклала в Інстаграм світлину улюбленого публікою жанру "до і після", на якому позувала у білизні. "Не думала, що коли-небудь виставлю це. До — близько 73 кг і після — 59 кг. На фото різниця в сім місяців. Правильне харчування (каші, салати, овочі, яйця, риба), спорт п'ять разів на тиждень, процедури для тіла (масаж, розтирання щіткою, лазня, обгортання, апаратний масаж), вакуум, щоб прибрати живіт і зміцнити внутрішні м'язи. Строго, регулярно і дисципліновано", — підписала колаж Санта. Деталі вона розкрила vogue.ua.

Реклама
Про труднощі

Найскладнішим було зібратися і почати діяти. Після народження маленької я відчувала щастя і умиротворення, кайфувала від своєї знову відчутої ролі мами. Мені дуже подобалося наше розслаблене проведення часу, я приводила себе до ладу не поспішаючи. І хто знає, на скільки б це затягнулося, якби в моє життя не навідався проєкт "Танці з зірками". Я зрозуміла, що повертати форму треба швидше — і почала активно тренуватися, змінила харчування, підключила процедури для тіла.

Мабуть, це і було найбільш стресовим: стрімка зміна способу життя і щоденні тренування. Але інакше я б просто не змогла повернутися до своєї ваги усього за кілька місяців.

Про допомогу ззовні

Сила волі і стійкий рух — це основа будь-якого визначення мети, йтиметься про схуднення чи про щось інше. Я вважаю, що допомога фахівця — завжди прекрасне рішення. По-перше, це допоможе досягти очікуваного результату значно швидше, по-друге, врятує від безлічі помилок. Дієтолог допоможе розібратися з відповідним саме для вас харчуванням, масажист пропрацює проблемні зони і т.і. Але, звісно ж, насамперед потрібно прислухатися до себе: про що каже тіло, що потрібно йому насправді. Ніхто з фахівців не знає вас краще, ніж ви самі. Я люблю готувати і спочатку готувала собі сама. Зараз, у режимі активних тренувань, звісно, я не можу цього робити регулярно, і тому мені допомагають.

@ santadimopulos
Про дисципліну

Я жива людина. Звичайно, у мене бувають різні настрої: іноді здається, що нічого не виходить або виходить не так швидко, як мені хотілося б. Але я звикла багато працювати; спорт навчив мене, що наполеглива робота і дисципліна дають результат (у 2011 році Дімопулос стала чемпіонкою світу з бодібілдингу та фітнесу — ред.). Немає інших способів щось отримати, крім як робити кроки назустріч меті. І я просто йду працювати далі.

Про відчуття себе

Важливо усвідомлювати, що гнатися слід не за картинкою, розміром і т.і., а шукати оптимальне самовідчуття, кайф від себе. Це набагато важливіше, ніж цифри на вагах. Моєю найсильнішою мотивацією був виклик самій собі: чи зможу я? Я — людина, яка обожнює змагатися сама з собою, тому тут у мене завжди є гідний опонент.

Робота над собою — це не кінцева мета, це процес, в якому я перебуваю перманентно. Зараз я задоволена виконаною роботою, мені подобається, який вигляд я маю на паркеті. Але, звісно, завжди є куди рухатися далі.

Наразі у мене є чудовий ресурс для підтримки форми — тренування для шоу. Щоб видати хороший результат у неділю, ми тренуємося по 6-10 годин щодня. Це тримає всіх задіяних у процесі у прекрасній формі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.