До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Свято краси: як минуло 20-річчя салону Kika-style

Promotion

7 грудня в київському ресторані-клубі Harry салон преміум-класу Kika-style зібрав друзів, щоб відсвяткувати своє 20-річчя. Привітати майстрів і директора бренду Руслану Мороз прийшли Ірина Данилевська, Олександра Олійник, Ірина Турбаєвська і Ольга Олексенко.

Реклама
Руслана Мороз

За роки існування Kika-style перетворився в цілу імперію краси. А все почалося з цікавого випадку, трохи більше 20 років тому, який спонукав Руслану заснувати свою справу. "Якби моя сусідка не мріяла бути блондинкою, то я б не стала стилістом". У місці, де сусідка Мороз пофарбувала волосся, набирали моделей для школи перукарів. Їй зробили стрижку, яка змусила її закохатися в професію. Через рік Руслана вже вчилася в тій же школі.

У 1990-і кар'єра Руслани почала стрімко розвиватися. Через всього лише два роки з початку роботи стилістом, її попросили очолити один з салонів. Ця посада дала можливість зрозуміти, що у неї достатньо сил і впевненості зробити щось своє. "Залучаючи до роботи фахівців, я відчула, що тепер несу за когось відповідальність. Саме тоді з'явилась ідея створити свій салон краси", – розповідає Руслана.

Сьогодні засумніватися в преміальності Kika-style не вдасться. Бренд серед 37-ми найкращих салонів світу (Red Book, White Book Estetica Design Award 09). Член Haute Coiffure Francaise, Intercoiffure Mondial, лауреат Chevalerie Award (Париж, 2010), Visionary Award (Лондон, 2012), The International Beauty Stylist Awards 16-17 (Париж). Найбільше в Kika пишаються майстрами. Руслана називає свою команду "співтовариством талантів". Деякі фахівці працюють в компанії з початку її заснування – 20 років. Є й ті, хто прийшов два місяці тому. "Для мене важливо те, наскільки людина закохана у свою професію. Ми відкриті для тих, кому бути хорошим перукарем або візажистом – мало. Даємо можливість творчості проявитися в ідеях, які в звичайному житті складно реалізувати".

"Наші майстри постійно навчаються і розвиваються", – розповідає арт-директор Kika-style Ангеліна Комарова. "Мінімум два рази в рік навчання за кордоном, 2-3 рази на місяць навчання в Києві". Підвищення кваліфікації спеціалісти Kika отримують в Академіях Sassoon, Saco, Toni & Guy, Patrick Cameron (Великобританія) і Bruno Haubert, Alexandre de Paris, La Biosthetique (Франція). "Наші головні відмінності від інших салонів полягають в наших майстрів і наших гостях, завдяки яким ми розвиваємося", – підтверджує слова Ангеліни директор бренду Руслана Мороз.

Крім приватних послуг, Kika-style є постійним партнером показів Ukrainian Fashion Week. Також, стилісти салону часто співпрацюють з брендами світового рівня, створюють зачіски і макіяж для модних будинків Zuhair Murad, Louis Vuitton, Comme Des Garçons, La Perla, David Koma, Charlie Le Mindu, Linda Farrow, Crystal Group Ukraine, Slava Zaitsev, Ezhevski, Elenareva, Julia Aysina, Poustovit, Ds'dress by Alonova, Andre Tan.

Kika-style for Sergey Ermakov

У салоні Kika-style все ґрунтується на відносинах з клієнтами, і то, їх там так не називають. До всіх відвідувачів в Kika ставляться як до друзів, з трепетом: "Я наполягаю на тому, що наші клієнти – успішні люди. Вони мають хороший смак, володіють величезним досвідом, який сукупно набагато ширший, ніж наш. Головне завдання – почути, зрозуміти і реалізувати те, що вони бажають. Ми є співавторами стилю клієнтів, втілюємо їх ідеї в життя, направляємо і допомагаємо знайти себе. Найважливіше в нашій роботі – зрозуміти людину і зробити набагато більше, ніж вона очікує".

У салонах Kika вважають, що креатив – це знайти правильний підхід до клієнта, а не пофарбувати волосся у зелений або синій. Гості це явно цінують, тому що привітати Kika-style з днем народження прийшли багато людей. Свято на честь 20-річчя Kika-style тривало до глибокої ночі, адже крім розважальної програми всіх гостей чекав перформанс Kika-style for Sergey Ermakov і виступ Білла Воррена.

Дізнатися більше про Kika-style можна на сайті бренду, а також на офіційних сторінках салону в соціальних мережах.

Сайт: https://kika-style.com.ua/

Instagram:https://www.instagram.com/kika_style/

Facebook: https://www.facebook.com/kika.style.1998/

<b>Kika Style</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.