До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Без яких вітамінів нам не обійтися: мій експеримент з Perla Helsa

Останній рік змусив нас ще ретельніше ставитися до свого здоров’я і підтримувати організм, який щодня стикається з безліччю викликів. Одними з головних наших помічників у цій справі стали вітаміни. Шеф-редакторка vogue.ua Віолетта Федорова ділиться своїм досвідом.

Весь минулий рік мені якось вдавалося втекти від ковіду, але 1 січня 2021 року він мене все-таки наздогнав. Пережила його я досить легко, але найцікавіше почалося потім, коли за місяць після одужання пішла здавати аналізи — виявилося, вірус вдарив майже за всіма показниками, включно з гормонами щитоподібної залози і вітаміном D. Настав час заповнювати дефіцит і підбирати правильні вітаміни. До їхнього асортименту в нашій країні я завжди ставилася насторожено, вважаючи за краще привозити з Європи, проте часу чекати не було — довелося шукати надійних постачальників в Україні. На допомогу мені прийшла компанія Perla Helsa, вітаміни якої я бачила і в сторис олімпійської чемпіонки Ганни Різатдінової, і співачки Дар’ї Астаф’євої, і в ЗСЖ-просунутих подружок.

Реклама
Вітаміни Perla Helsa

За якийсь час ловлю себе на думці, що читаю на їхніх сторінках уже п’яту статтю про вітаміни, їхні різновиди і вплив на організм. Унаслідок цього занурення питань у мене стало більше, ніж відповідей, адже лікар виписав мені просто OMEGA-3, але тут їх кілька різновидів. Що робити? Ще за 10 хвилин я вже активно переписувалася в директі їхнього Instagram, де консультантка Perla Helsa ставила мені уточнювальні запитання, розлого відповідала на мої — і в результаті ми вибрали саме ті комплекси, які підхожі для мене. Наприклад, виявилося, що через проблеми зі щитоподібною залозою мені не рекомендована домішка з акулячого жиру, а комплекс OMEGA-3 з тріски або тунця має бути ідеальним, адже серед побажань я вказала такі характеристики, як поліпшення стану шкіри й волосся, а також поліпшення пам’яті й зосередження уваги.

У процесі консультації я дізналася багато важливого й про саму домішку OMEGA-3. Так, в "омезі" з ісландського тунця найбільша кількість DHA в природі — 25%, а "омега" з тріски збагачена вітамінами D і A, що не додані штучно, а виникли в процесі життєдіяльності. Разом цей комплекс підтримує організм на всіх фронтах — поліпшує роботу шлунково-кишкового тракту й зменшує потяг до солодкого, знижує ризик виникнення тромбів і регулює артеріальний тиск, активізує роботу лейкоцитів і допомагає виробляти антитіла до вірусних і бактеріальних інфекцій. Перераховувати можна ще довго...

Якісний сервіс — це, безумовно, чудово й потрібно, проте головне, що підкуповує у вітамінах Perla Helsa — це якість самого продукту. Наприклад, та ж OMEGA-3 тут представлена ​​в натуральній формі (тригліцериди) і засвоюється до 95%, що в 3—4 рази вище, ніж у звичайних концентрованих варіантах. У складі 100%-ий жир тунця або тріски (у моєму випадку) саме дикого улову. До того ж продукт проходить шість етапів очищення від шкідливих речовин, тому не містить ртуті й важких металів, які може накопичувати риба. До речі, оцінити якість можна й самостійно, просто розкусивши капсулу. На смак вона має бути як несолона червона ікра, це ознака якісної сировини й відсутність у риб’ячому жирі консервантів та іншої хімії. Окремо хочеться зазначити й зручність вживання — домішки в Perla Helsa запаковано в блістери, а не у великі банки, які незручно брати із собою в подорож.

З вітамінами Perla Helsa я вже місяць — і можна робити перші висновки. Однією з перших відреагувала шкіра, яка після ковідної зими й холодної весни мала не дуже гарний вигляд — тепер вона стала пружнішою, зменшилася кількість висипів, вічні шкірні алергії поки не зникли повністю, але стали проходити набагато легше. Волосся також стало міцнішим, на що звернув увагу мій перукар, який узимку просто бив на сполох від кількості волосся, що залишалося після розчісування на гребінці. Але головне — я стала менше нервувати й ліпше спати. Перед стартом вживання вітамінів мій кортизол був утричі (!) вищий за норму, ніби я спортсменка, що готується до найважливіших змагань у житті, але ж так відбувалося щодня. Заново цей аналіз я ще не здавала, хочу спершу пройти курс повністю (3 місяці), але за відчуттями вже почуваюся набагато краще. Навіть хлопець сказав, що я стала спокійнішою, тому тепер доведеться придбати Perla Helsa і йому...

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.