До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Подарунки Lancôme до Дня матері: масаж, догляд, парфуми

На честь Дня матері найстарший французький косметичний Будинок Lancôme пропонує потішити мам – і дарує подарунки. Два з них можна отримати, не відриваючись від читання цього матеріалу.

З нагоди свята можна вручити мамі засоби з антивікової лінії Lancôme Renergie Multi-Lift, а заодно вивчити спеціальну техніку масажу, розробленого вченими лабораторій марки. Він підвищує ефективність засобів по догляду, знімає набряклість і покращує стан шкіри. Подарунок номер один – відеоуроки масажу.

Реклама

Комплекс вправ для обличчя Rénergie

Разом з Rénergie в Lancôme з'ясували: ефективність флюїду збільшується завдяки тонізуючому масажу, який, водночас, розслабляє напружені ділянки. Це комплекс щоденних вправ для обличчя, як в спортзалі, щоб відчувати себе більш сильною і розслабленою.

Для боротьби з подвійним підборіддям

Техніка називається "джеб в підборіддя". Треба міцно стиснути кулак і сильно натискати ним на шкіру під підборіддям протягом 10 секунд. Необхідно три таких підходи.

Для розкритого погляду

Щоб розкрити очі, корисна "розтяжка для повік". Треба надути губи. Помістити долоні на повіки і потягнути назад, щоб шкіра навколо очей натяглася. Одночасно треба закрити очі – так посилиться ефект ліфтингу. Утримувати 10 секунд, потім відпустити. Три повторення.

Для контуру губ

"Подвійний натиск" – майже "подвійний удар". Треба помістити середні пальці вздовж верхньої губи. Натиснути вниз і потягнути губи вгору. Утримувати 10 секунд, потім відпустити. Повторити 3 рази.

Для розслаблення

Щоб зняти напругу, допомагає вправа "шийний затиск". Треба нахилити голову вправо. Правою рукою натиснути на ліву сторону шиї і потягнути вниз протягом 10 секунд, щоб розтягнути м'язи, потім відпустити. Нахилити голову вліво і повторити те ж лівою рукою. Три підходи.

Для лімфодренажа

Порада Інституту краси Lancôme: "Нанесіть флюїд на все обличчя. Потім обома долонями следка натисніть на контури обличчя від підборіддя до вух. Після цього пройдіться з натиском від верхньої губи до верхнього краю вух і від середини щік до скронь. Злегка натисніть 6 разів, почергово правою і лівою руками".

Довідка Vogue

У лінію Rénergie Multi-Lift входять: денний крем SPF15 (можна вибирати одну з трьох текстур: Cream, легкий Light Cream або збагачений Rich Cream), нічний крем для масажу, антивіковий флюїд з освіжаючим квітковим ароматом.

Комплексний антивіковий флюїд Rénergie Multi-Lift Ultra SPF 25, Lancome

Комплексний антивіковий флюїд Rénergie Multi-Lift Ultra SPF 25 дає косметичний ефект ліфтингу і допомагає освітлити пігментні плями. Він вирівнює пігментацію, неоднорідний тон і тьмяність шкіри, покращує її вигляд, робить чистішою, одноріднішою і яскравішою. До того ж флюїд захищає від усього спектра ультрафіолетових UVB- і UVA-променів.

Подарунки і сюрпризи Lancôme до Дня матері

Спеціально до Дня матері, який святкують 13 травня, Lancôme випускає лімітовану версію La Vie Est Belle, яка вже продається в магазинах Brocard і на letu.ua. І нагадує, що один з найкращих подарунків для мами – антивікова лінія Renergie Multi-Lift.

La Vie Est Belle, Lancome

Спеціально з нагоди свята Lancôme дарує зразки засобів. Отримати їх можна, заповнивши форму.

У подарунковий набір входять: антивіковий флюїд повного спектра Rénergie Multi-Lift Ultra Full Spectrum (5 мл), денний крем Rénergie Multi-Lift SPF15 (5 мл), пробник аромату La Vie Est Belle. Подарунок номер два.

До 27 травня триває акція: супер-подарунок при купівлі двох продуктів Lancôme, один з яких – з лінії Rénergie, дарують набір міні-версій засобів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.