До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове й найкраще: маски для літа

Vogue.ua обирає маски, які особливо знадобляться влітку: вони підтягують, розгладжують, зволожують і заспокоюють шкіру. На додачу майже у всіх незвичайні і напрочуд приємні текстури й аромати.

Після пляжу, коли до вечора шкіра розпалена, а щоки палають, а також після дня під кондиціонером, хочеться якоїсь чарівної пігулки, яка миттєво подарує обличчю свіжість, заспокоїть і розслабить. Такі пігулки існують. Нові маски з заспокійливим і зволожуючим ефектом з’явились у флагманів, у тому числі Dior та Lancome. На дотик вони нагадують чи то желе, чи то збитий мус, чудово охолоджують, живлять водою. Після використання можна наносити макіяж і виглядати ідеально.

Реклама

<b>увл маски</b>

Перельоти, дедлайни, довгі літні вечірки – усе це стрес для шкіри. Вона тьмяніє і виглядає втомленою. Миттєво освіжити шкіру допомагають маски стрімкої дії. Вони розгладжують мікрозморшки, наповнюють сяйвом, живлять і підтягують. І якщо юним дівчатам достатньо зволожуючої маски, то старшим жінкам знадобиться сильнодіючий засіб.

<b>antiage маски</b>

Ті, чия шкіра починає блищати, а також мешканки мегаполісів оцінять нові маски, які глибоко очищують пори, виводять токсини, освіжають і матують.

<b>детокс-маски</b>

Тренд, що прийшов з Південно-Західної Азії, – нічні маски. Коли не хочеться гаяти ані хвилини під час такої важливої й тендітної справи – боротьби за красу та коли часу критично бракує, допомагають засоби нічної дії. Щоб вони працювали краще, лягати спати потрібно раніше. Тоді є шанс прокинутися зранку з оновленим і чарівним личком.

<b>ночные маски</b>

Більше краси – в Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Совершенно летние: бьюти-средства, которые необходимы летом

92 Instagram-примера макияжа на каждый день лета

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.