До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Абсолютно літні: б’юті-засоби, які потрібні влітку

Vogue.ua вибирає засоби, без яких літо було б не таким безтурботним і п’янким.

Фото: Fernando Gomez
ДЛЯ НАСТРОЮ

Літні парфуми здатні замінити сорбет, якщо в них є холодні цитрусові ноти, як у новому Palermo, Replica.

Реклама
Under The Lemon Tree, Replica by Maison Martin Margiela, з нотами лайма, зеленого чаю, мате, кардамону й петигрейна

Вся середземноморська свіжість зосередилася в нових ароматах Guerlain, які можна нашаровувати або носити окремо. Докладніше про них ми писали тут.

Аромати Granada Salvia й Orange Soleia, Guerlain

Важливо пам’ятати, що парфумери не радять наносити духи на шкіру перед виходом на сонце: по-перше, вони можуть залишити пігментні плями, по-друге, — непередбачувано розкритися. Тому бренди випускають парфумовані серпанки для волосся.

Серпанок для волосся L'Interdit Hair Mist, Givenchy

ДЛЯ ЛЕГКИХ НІГ

Багатьом знайоме відчуття, коли ноги в спеку набрякають. Запобігти проблемі здатні тонізувальні засоби; зняти дискомфорт допоможуть аптечні засоби з кофеїном, лавандою, ментолом, арнікою. Гарна новина: їм не обов’язково мати характерний "медичний" запах. Марки випускають б’юті-продукти проти набряклості з незвичною текстурою. Так, піна для тіла Evidens De Beauté під час дотику вивільняє мікрокапсули, які лопаються, як бульбашки шампанського, і злегка золотять шкіру.

<b>от отекших ног</b>

ПРОТИ НАТИРАННЯ

У спеку ноги злегка набрякають, і тонкі ремінці сандалій або закаблуки туфель можуть завдати чимало страждань. У разі якщо ноги вже натерті, є силіконові пластирі, своєрідна подушка безпеки між ніжною шкірою ступень і взуттям. А щоб уникнути проблем, треба використовувати олівець. Він миттєво зменшує тертя, водночас не роблячи шкіру вологою, і захищає її. Паличка-стукалочка.

ВІД ЗАЙВОГО СЯЯННЯ

У спеку навіть сухувата шкіра може стати змішаною й "засяяти" в Т-зоні. Допоможуть блотери-промокальниці. Вони вмить вбирають надлишки вологи й секрету сальних залоз, і обличчя знову стає матовим. Найкращі серветки — звісно, у Chanel: футляр із люстерком і знамените лого на кожній.

<b>блоттеры от блеска</b>

ДЛЯ ІДЕАЛЬНОЇ ШКІРИ

До літа добре б завести новий тональний засіб. Візажист Пет Макграт каже, що якщо ідеал знайдений, можна купити такий самий продукт, тільки зважаючи на відтінок засмаглої шкіри. А якщо огляд-відбір на кращий тон триває, має сенс вибирати серед тих, у яких прекрасна покрівна здатність, легка текстура й злиття зі шкірою.

Легкий освіжний тональний крем з 24-год стійкістю й сяйним покриттям, стійким проти впливу спеки й поту, Dior Forever Summer Skin
ДЛЯ БЕЗПЕЧНОЇ ЗАСМАГИ

Наносити густі сонцезахисні засоби — та ще мука. І, зрозуміло, це неможливо робити поспіхом. Але, нарешті, настали благословенні часи, коли з’явилися засоби-спреї, що легкі, як вода, але ефективно захищають від сонця. Їх можна наносити будь-коли, у міру потреби.

<b>спреи-санскрины</b>

ДЛЯ СВІЖОСТІ

Коли шкіра страждає від кондиціонерів, незамінні серпанки-спреї. Вони зволожують, живлять, освіжають шкіру, допомагають "посадити" макіяж і продовжити йому життя, нерідко дуже приємно пахнуть і слугують ковтком прохолоди.

<b>освежающие дымки и спреи</b>

Більше краси — в Instagram @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.