До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як схуднути до літа: 5 найпопулярніших процедур для тіла

Черговий локдаун у Києві можна провести з користю для себе. Нині зійшлися всі зорі: початок весни — ідеальна можливість присвятити його догляду за собою, а отже вийти з локдауну оновленою й зустріти літо з фігурою своєї мрії. Про найефективніші процедури, які допомагають підготуватися до теплого сезону в найкоротші строки, — у б’юті-гіді Grace Medical Club.

Кріоліполіз

Ті, хто довго катували себе дієтами, агресивним фітнесом, обгортанням і вакуумним масажем, можуть зітхнути з полегшенням. У Grace представляють голлівудський кріоліполіз Coolsculpting на апараті Zeltiq — метод моделювання фігури, який обіцяє назавжди усунути до 40% жиру в зоні оброблення. Метод, який випробували на собі Кріс Дженнер, Моллі Сімс і Хлое Кардаш’ян, працює з упертими жировими депо: у зоні пахв, над колінами, на животі, боках, у зоні галіфе й навіть з подвійним підборіддям. Захоплюючи жирову складку за допомогою вакууму, Coolsculpting заморожує жир і спричинює загибель клітин, які залишають організм у природний спосіб уже за 1,5—2 місяці. Обмороження шкіри, органів, травматизація судин або нервових закінчень неможливі: технологію розробили гарвардські вчені й вона дістала схвалення у FDA. Важливо робити кріоліполіз на апараті Zeltiq — своїм здоров’ям у цьому питанні краще не ризикувати.

Реклама
Grace Medical Club
BodyTite

BodyTite, ліпосакція й ліфтинг за одну процедуру, — одна з найпопулярніших апаратних маніпуляцій з коротким, порівнюючи з класичною хірургією, періодом відновлення. BodyTite підтягує контури тіла, локально прибирає зайвий жир: у зоні колін, галіфе, сідниць, рук, живота або талії. А заразом підтягує в’ялу шкіру, як після пластичної операції. В основі smart-технології — радіочастотний ліполіз, завдяки чому відбувається нагрівання тканин до 42 °C: жир перетворюється на емульсію й відсмоктується через вакуум, а шкіра підтягується без розрізів і шрамів. Усе це безпечно і без крововтрати. Усуваючи жир, BodyTite водночас "стирає" зі шкіри целюліт і розтяжки. Всю процедуру здійснюють через кілька проколів; вони заживають непомітно, а максимальний результат не змусить на себе довго чекати — за 2—3 місяці можна вдягати купальник.

Ліполітики

Ліполітики чудово вписуються в комплекс процедур зі схуднення: масажі, обгортання й сповивання. Ліполітики — це спеціальні коктейлі, які після ін’єкційного введення під шкіру розщеплюють жир. Результат помітний, як правило, відразу й надалі ставатиме виразнішим. Реабілітації як такої немає, але є деякі обмеження: два тижні не можна засмагати, приймати гарячі ванни й ходити в сауну. Для досягнення гарного ефекту може знадобитися кілька сеансів з перервою у два тижні.

Grace Medical Club
Ендосфера

Ефективний удар по набряках, застою лімфи та проявах целюліту — апаратна процедура Ендосфера. Компресійно-вібраційний масаж люблять всі, а робити його можна навіть вагітним. Дбайлива до судин, капілярів і вен, Ендосфера має ефект лікувальної судинної гімнастики, що корисно для ніг і слугує профілактикою варикозу, знімає втому, набряклість. Але найголовніший ефект — косметичний. Він буквально витискає з тканин зайву воду й у такий спосіб помітно підтягує контур тіла, робить його струнким і міцним, оскільки опрацьовує не тільки лімфу, а й тонізує м’язи. Якщо до Ендосфери додати віскі-сповивання з таласотерапією в Thermo-spa, можна зменшити талію на 5 см.

Grace Medical Club
Ліпосакція, ліпомоделювання, ліпофілінг

Змінити масштаб своєї особистості — в прямому сенсі цього слова — допомагає класична ліпосакція. Технології не стоять на місці, і сьогодні це прогресивна процедура, яка звільняє від зайвих сантиметрів у потрібних місцях. Завдяки новітній апаратурі час операції, а отже й перебування під наркозом істотно скоротилися. Крім того, пластичні хірурги навчилися працювати з вилученою жировою тканиною, використовуючи її для ліпомоделювання, коли надлишок жирової тканини переміщують туди, де її бракує, — наприклад, щоб домогтися X-силуету. Ліпомоделювання — одна з найпопулярніших операцій у пластичній хірургії, яка за допомогою ліпосакції й ліпофілінгу (наповнення тканин жиром), допомагає грати з об’ємом і формою тіла. Хірурги навчилися імітувати фітнес-прес — таку процедуру ще називають fitness-ліпосакція. Процедура триває дві години — і в чоловіків промальовуються "кубики" на животі, а в жінок — "проявляються" м’язи кора. За допомогою ліпофілінгу й ліпомоделювання можна збільшити груди, зробити сідниці круглішими, а талію — тоншою, скоригувати гомілки. Перший період загоєння триває 2—3 тижні, а остаточний результат можна оцінити за 3—6 місяців — залежно від обсягу операції й зони моделювання.

Про клініку
Grace Medical Club, Київ, вул. Багговутівська, 14 044 499 70 00

Grace Medical Club — простір краси та здоров’я, куди записуються знаменитості, музиканти, бізнесмени, інфлюенсери і всі, хто цінують комфорт і медичний сервіс преміумкласу. Чергу до тутешніх фахівців можна займати за Машею Єфросиніною, Поліною Ненею, Марисею Горобець, Леонідом Мартинчиком і Ельвірою Гасановою.

Уже понад 13 років Grace Medical Club є одним з лідерів на ринку естетичної медицини в Україні. Зіркова команда професіоналів, передові методики, ультрасучасне обладнання та персоналізований сервіс — усе це спрямовано на те, щоб не тільки здійснити мрію кожного клієнта, а й зробити шлях до неї максимально комфортним, безпечним і приємним.

Киев, ул. Багговутівська, 14

044 499 70 00

Promotion

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.