До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ефект кашеміру: засоби для тіла з найсмачнішим ароматом

У нових засобів для тіла такі затишні аромати, що вони цілком можуть стати парфумерним еквівалентом кашеміру.

Шарліз Терон у рекламній кампанії J'ADORE

Незважаючи на гадану непрактичність і розкіш, парфумовані засоби для тіла неймовірно утилітарні. По-перше, вони допомагають пом'якшити та зволожити шкіру, яка стає сухою від гарячого душу і зіткнення з щільними зимовими тканинами. По-друге, дають безмежний простір для ольфакторних дослідів. Так, можна нанести лосьйон соло: аромат стане інтимним, помітним лише з дуже близької відстані. Якщо на нього розпорошити парфум, то він звучатиме довше. Якщо хочеться безпечних експериментів з кастомізацією (підгін аромату під себе) і нашарування, можна поєднувати крем для тіла з однієї лінії з парфумом з іншої. Нарешті, можна підсилити певні ноти духів, якщо поєднувати їх з однойменним лосьйоном, кремом або олією: як правило, вони точно повторюють парфумерну композицію. Так, у L'Interdit це букет жасмину, туберози – і таємні дверцята, що ведуть до темного "серця" з ветівера, пачулі і амброксана. У Gabrielle – жасмин, обрамлений іланг-ілангом і флердоранжем. У Mon Guerlain – ваніль, сандал, лаванда Карла і цитрусові.

Реклама

<b>LotionBody</b>

Марки намагаються підсилити склад засобів. Sisley робить ставку на розчин біосахаридів, екстракт алтея, рослинний гліцерин і фітосквалан. Всі вони перетворюють шкіру в оксамит. Dior продумує формулу так, щоб сухе летке масло не залишало слідів – і дозволяло одягатися відразу після нанесення.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.