До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

До фінішу доведуть: 4 секс-іграшки, щоб пришвидшити розв’язку

Тривалий секс-марафон — це прекрасно, але він потребує певного ресурсу, настрою й витривалості. Іноді хочеться швидкого й гарантованого результату. Досягти його допомагають безконтактні масажери для інтимної зони

Слово "вакуумний" може дещо лякати (і справді, воно набагато доречніше щодо пилососів). Але індустрія інтимного велнесу — це семимильні кроки й самі технології, тож розчарувань не передбачається.

Реклама

Принцип дії вакуумних масажерів — м’яка й безконтактна стимуляція. Якщо говорити простими словами, насадка з отвором ніби обіймає клітор, а створювані хвилі викликають ефект коливання повітря. За яскравістю відчуттів це схоже з оральним сексом, але докладніше не пояснити, "треба пробувати". Інтенсивність можна регулювати вручну, а для тих, хто має низьку чутливість, є прилади, що поєднують вібрацію й вакуумний ефект.

Вакуумні масажери можна використовувати для розігріву або кульмінації — в парних вправах. Або в соло-програмі, коли потрібна позапланова порція некалорійної насолоди.

Прилади не безшумні, вони гурчать, як дизельний двигун. Тестувати їх найпростіше, притиснувши безіменний палець до отвору. Ось цей ласкавий лоскотний дотик до клітора наближає розв’язку стрімко: рахунок іде на секунди. Втім, прилад може працювати безперервно десь пів години.

Якщо купити водонепроникний масажер, то приймати ванну або душ буде набагато цікавіше. Найчастіше прилади можна використовувати в поєднанні з лубрикантом на водній основі (силіконова поверхня іграшок псується від масляних або силіконових мастил).

Love Triangle, Satisfyer

Зовні подібний чи то до пристрою для куріння, чи то до гребінця Tangle Teaser. А на ділі — 100% водонепроникна іграшка, яка поєднує вакуумну стимуляцію й вібрації. Гаджет синхронізується із застосунком, і ним можна керувати віддалено (відстань — не перешкода).

Вакуумний вібратор для клітора Love Triangle, Satisfyer, 1669 грн
Liberty, Womanizer

Маленький, компактний, легкий (всього 90 г) — поміститься в косметичку разом зі зволожувальною маскою і помадою. У Liberty втілена фірмова технологія бренду Womanizer з промовистою назвою Pleasure Air. "Потік повітря стимулює чутливі нервові закінчення, створюючи відчуття посмоктування", — каже виробник. Навіть звучить добре. На додачу — шість рівнів інтенсивності, захисна кришка, дві насадки різних розмірів і водонепроникність.

Вакуумний вібратор з магнітною кришкою Liberty, Womanizer, 4 390 грн
Baci, Lora DiСarlo

Lora DiCarlo випускає найтехнологічніші у світі секс-девайси. Baci (у перекладі з італійської — "поцілунок") — улюблена іграшка Кари Делевінь. Недарма: по-перше, вона стимулює головку й тіло клітора одночасно — поплескувальні імпульси передаються через подушечку біля розтруба. По-друге, це біомімікричний пристрій, що наслідує рухи губ, пальців і язика під час оральних ласк. По-третє, в розтрубі — дві мембрани, які не всмоктують, а тільки виштовхують повітря. Плюс 10 режимів інтенсивності.

Baci, Lora DiСarlo
Sila, Lelo

Стимулятор у відтінку Very Peri — чом би й ні. Наймодніший бренд секс-іграшок у світі, шведський Lelo — експерт в питаннях естетики й насолоди. Цей мініатюрний равлик-ескарго завважки 105 г обладнаний звуковими хвилями і вісьмома режимами інтенсивності. Виробник радить використовувати з лубрикантом на водній основі.

Вакуумний стимулятор клітора Sila, Lelo, 5 600 грн

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.