До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Турбота про себе: процедури, які потішать ваше тіло

Салонні процедури, що допомагають підтягнути м’язи, позбутися підшкірного жиру, покращити еластичність шкіри.

Фото: архів VOGUE

Багато з нас могли помітити, як з війною змінилася якість шкіри та м’язів: вони втрачають тонус та пружність. Це вплив стресу й рутини, в якій стало набагато менше міста регулярним тренуванням і салонному догляду.

Реклама

Індустрія переживає складні часи, і ми закликаємо за можливості підтримувати майстрів, одночасно роблячи неоціненну послугу власному тілу. Адже догляд за собою – одна з обов’язкових умов ментального відновлення після виснажливого стресу. Це водночас медитація, практика заземлення та елемент терапії. Грамотний догляд за тілом – фундамент не тільки естетики, а й психологічного та фізичного здоров’я.

Ось – три апарати-суперзірки, що якісно змінять тіло за кілька процедур.

Спорт без тренувань. Система формування тіла BodyLab

BodyLab – система, що допомагає сформувати м’язи та позбутися жиру. Іншими словами, за допомогою цього апарата можна тренуватися, не тренуючись. Фокусована магнітна стимуляція м’язів підсилює метаболізм, помітно зменшує кількість підшкірного жиру, покращує поставу та збільшує об’єм м’язів.

Бонус – ефект помітно навіть зі сторони вже після кількох сеансів. Загалом курс триває близько 8 сеансів по 30–45 хв, що проходять двічі на тиждень. Підтримувальні процедури варто повторювати що 3–6 місяців.

Кому будуть корисними процедури на BodyLab. Людям, які бажають загалом покращити стан здоров’я й зовнішній вигляд тіла. Жінкам, що хочуть відновити фігуру після пологів, але не готові до активних тренувань. Особливої уваги надати BodyLab варто тим, кому потрібна профілактика діабету 2-го типу, високого тиску, серцевих захворювань та ожиріння.

Як це працює. Система BodyLab має дві маніпули, які зручно використовувати на різних зонах тіла: зокрема, на животі, сідницях, стегнах, ногах та руках. Також з-поміж переваг системи неінвазивність, а отже – немає травм і болю.

Про апарат. BodyLab – розробка компанії Asclepion Laser Technologies. Останні 40 років вона створює лазерні системи для дерматології, естетичної медицини та хірургії, постійно інвестуючи в розроблення нових технологій.

Клініка в одному апараті. Платформа естетичної медицини Viora V30

З-поміж можливостей Viora V30, зокрема, – підтягнення шкіри та зменшення зморщок, покращення контурів тіла, тургору й еластичності шкіри; лікування целюліту; корекція розтяжок, рубців і шрамів; збільшення об’єму губ; лікування судинних патологій, акне й пігментації; гінекологічне омолодження; фотоомолодження, усунення волосся тощо.

Як це працює. Таке різноманіття забезпечують функціональні маніпули, фільтри й наконечники. Вони індивідуально налаштовуються залежно від завдань і шкіри. Процедури швидкі, безболісні й не мають реабілітаційного періоду. За кілька годин після процедури можна з’являтися на публіці, маючи свіжий вигляд.

Про апарат. Платформа Viora V30 має більш ніж 20 функцій, які допоможуть вирішити абсолютно різні косметологічні проблеми – або навіть створити унікальний курс з огляду на всі запити й побажання.

Відновлення та відпочинок. Апарат Starvac

Суперсила Starvac – боротьба з целюлітом за допомогою технології Stretching Cellulaire. Апарат акуратно й безболісно усуває жирові відкладення, моделює контури тіла, стимулює судинну й лімфатичну систему та виводить токсини. Це – лише одна з програм напряму косметології. Окрім неї, за допомогою Starvac можна збільшувати пружність і тонус шкіри, стимулювати утворення колагенових й еластинових волокон, пришвидшувати загоєння рубців.

Не менш важливим – і популярним нині – є напрям відпочинку й відновлення. Тут протоколи Starvac залучають рефлекторні зони, усувають відчуття тяжкості в ногах, відновлюють легкість у тілі й повертають глобальне почуття комфорту. Після складного дня чи тижня процедура Starvac DXTWIN допоможе повернути сили та зняти напругу.

Як це працює. Фізіотерапія на апараті Starvac заспокоює болі в м’язах, покращує кровообіг, тиск і якість сну. Ця категорія процедур буде корисна тим, кому треба усунути набряклість, активізувати крово- та лімфотік і пришвидшити виведення зайвої рідини з тканин. Зрештою, мета протоколів спортивної медицини – відновлення навіть після найвиснажливіших тренувань. Ці процедури розслабляють м’язи та стимулюють кровотік, виводять токсини, підвищують еластичність зв’язок для зниження ризику травм.

Про апарат. Starvac Dxtwin спеціалізується на чотирьох глобальних напрямах: косметологія, відновлення, фізіотерапія та спортивна медицина. Він має 90 програм, що дають змогу лікареві персоніфікувати догляд відповідно до стану пацієнта.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.