До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Куди вирушити на детокс-ретрит 2019 року

Мабуть, кращої комбінації, ніж поєднання приємного з корисним в житті не знайти. Підперезаний цим принципом, Vogue UA пропонує п'ять місць, де можна і відпочити, і поліпшити здоров'я.

Absolute Sanctuary, Таїланд

<b>Absolute Sanctuary</b>

Реклама

Absolute Sanctuary – це розумний варіант для тих, хто хоче отримати результат одразу. Вибрати доцільний варіант детоксу тут зовсім не складно: повноцінний піст, напої з борошна висівок подорожника або бентонітової глини, різноманітні масажі. Очиститися не тільки фізично, а й духовно допоможе виховна програма з йоги (в Absolute Sanctuary, як правило, навчають одні з найвідоміших у світі інструкторів). Також є можливість випробувати на собі першокласний й інноваційний вид пілатесу і антистрес-програми. І, безумовно, азіатською досконалістю на цьому ретриті є легка і екологічно чиста детокс-їжа, а незамінним супутником стане кокосова вода, яку тут можна пити в необмеженій кількості.

Vivamayr Altaussee, Австрія

<b>Vivamayr Altaussee, Австрия</b>

Чисте повітря, дзеркальне озеро, чарівне село і гори на горизонті – цього вже достатньо, щоб почуватися краще. Але антураж – не єдине, чим може похвалитися Vivamayr Altaussee. Австрійський ретрит є однією з найбільш результативних клінік в Європі. Тут вам пропонують пройти курс очищення організму за Майру, лабораторну діагностику, холістичні процедури, а також щоденне вживання місцевих мінеральних солей. Ця система дає змогу вашому кишечнику "відпочити" і перезавантажити систему травлення завдяки легкому раціону з овочевого бульйону, картоплі, гречаного хліба і комплексу добавок і вітамінів. Всі процедури дозволяють скинути вагу, але що важливіше, з цією перервою (щонайменше сім днів) організм зможе відновитися, кров'яний тиск знизиться, постава випрямиться, а енергія відновиться.

SHA Wellness Clinic, Іспанія

<b>SHA Wellness Clinic</b>

Цей ретрит, розміщений декілька хвилин їзди від популярних пляжів Коста-Бланки, створює враження місця, де завжди світить сонце. Складно уявити більш сприятливі умови для входу в чистий пісний макробіотичний спосіб харчування, яким славиться SHA. Дієти, створені відповідно до стану організму, сприяють детоксикації. Вони виключають всі подразники: молочні продукти, м'ясо, цукор і спеції. Замість них Wellness Clinic пропонує неймовірно велике веганське меню. А експертна медична консультація і фізичне лікування (лімфодренаж, масаж, що витісняє токсини, і навіть сеанси кріотерапії) безсумнівно підуть на користь.

Ayurveda Parkschlösschen, Німеччина

<b>Ayurveda Parkschlösschen, Германия</b>

Цей особливий ретрит вже давно вважають найбільш автентичним аюрведичним курортом за межами Індії. Програми складають виключно на замовлення, і вони ґрунтовані на конкретних дошах (вата, пітта і капха) і потребах гостей. Кожного дня вас тішать масажем в чотири руки, йогою, трав'яними паровими ваннами і молочним карамельним чаєм на кожному кроці. Проте, багатьом не під силу пройти повне 21-денне очищення Панчакарма. Але для підвищення активності мозку, легкості рухів і світла в очах – достатньо побути в Ayurveda Parkschlösschen всього тиждень.

Vilalara Longevity Thalassa & Medical Spa, Португалія

<b>Vilalara Longevity Thalassa & Medical Spa</b>

Цей ретрит всесвітньо відомий завдяки своїй чудовій таласотерапії і ваннам з морської води прямо з Атлантики. А після співпраці з медичним брендом Longevity, курорт піднявся на абсолютно новий рівень. Лікарі Vilalara Longevity Thalassa – професіонали профілактичного лікування. Тут практикують остеопатію й інфузійну терапію. Також ретрит пропонує висококласну діагностику для контролю різних процесів в організмі: від схильностей до певних захворювань, до шкоди, викликаної способом життя.

За матеріалами: Conde Nast Traveller

Читайте також:

Детокс-перезагрузка: оздоровительный центр Chenot Palace в Азербайджане

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.