До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сезон півоній: 8 парфумів з нотою півонії, про які ви не знали

Злегка солодкий, злегка гіркуватий, пишний, прозорий та спокійний аромат. Півонія може собі дозволити просто бути, без тиску — вона і без того домінує в просторі. А ще вона легко уживається з іншими квітами в композиціях, від конвалії до троянди. Сезон півоній майже добіг кінця, але продовжити насолоджуватися ароматом можна весь рік. VOGUE Україна обирає аромати з нотою півонії, які абсолютно варті вашої уваги

Реклама

Пишні квіти із запамарочливим ароматом, півонії миттєво підносять настрій. Це одна з причин, чому парфуми з нотою півонії ніколи не вийдуть з моди.

Champs de Mai Le Galion

Парфумер Квентін Біш склав традиційний букет — поєднав троянду та півонію (точніше, синтетичну молекулу Petalia, які відтворює чарівний аромат рожевих пелюсток), а потім доповнив композицію амброксаном. В результаті вона тримається на шкірі незліченно довго.

Tears From The Moon Gucci

Gucci активно співпрацює з гедоністом, естетом, парфумером з льодяними очима Альберто Морільясом. Минулого року з-під його рук вийшло нове творіння — пишний білий оберемок квітів, півоній, стефанотіса та конвалій.

Attrape-Rêves Louis Vuitton

Додати аромату півонії темної романтики та жіночої сили допомагають ноти какао та пачулі. Традиційно для такого роду парфумів, красу півонії підкреслює нота троянди. Стійкість — феноменальна: майстер парфумер Жак Кавальє знає, що робить.

L'Eau d'Issey Pivoine Issey Miyake

Це не прозора легка мускусна вода, як може здатися на перший погляд: найновіший реліз від Issey Miyake пахне, окрім півонії, трояндами, малиною, грушами та сандалом. Тепло, солодко, як літні дні в минулому житті.

L'Eau d'Issey Pivoine Issey Miyake

Peony Couture Vilhelm Parfumerie

Деякі парфуми викликають цікавість вже через саму назву. У цьому випадку до неймінгу можна додати і флакон: поліровані грані виблискують, обіцяючи ольфакторну насолоду. Тему півоній розкривають також троянда, аніс та чорний перець.

Pivoine Souveraine Houbigant

Найсвіжіший реліз від Houbigant, аромат 2023 року поєднав красиве тріо: рожевий перець, клементин та півонію. Такий красивий, що хоч до вівтаря в ньому.

Rose de Chine Tom Ford

"Китайська троянда" Тома Форда пахне не лише трояндою, а ще й міррою та ладаном. Нічого релігійного, скоріше, це умиротворення й дзен. Півонія, звісно, на місті — шурхотить прозорими пелюстками.

Valaya Parfums de Marly

Білі квіти, цитрусові, півонії — кажуть, цей аромат відтворює відчуття бавовни на тілі. Що ж, бавовну ми поважаємо (а кращі аромати з нотою бавовни можна подивитися тут).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.