До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Утопія: аромати, які роблять реальність кращою

Аромати-утопії створені в дусі парфумерного ескапізму і дозволяють ховатися від реальності в коконі з фруктів, квітів і ванілі.

Фото: Mishka Bochkarev

Реклама

Стиль: Natalia Tiuleneva

Cloud Collection, Zarkoperfume

Ноти обліпихи, фруктів, шкіри і дерева створюють захопливу хмару, а сам аромат схожий на рідку плазму, заточену в флаконі. Це не перебільшення: якось творцям вдалося поєднати дві фази, одна з яких – червоно-цитринового кольору. Вони змішуються при збовтуванні.

Cloud Collection, Zarkoperfume, з нотами обліпихи, фруктів, шкіри і дерева
Mémoire d'une Odeur, Gucci,

Творіння парфумера Альберто Морільяса Mémoire d'une Odeur – це абстрактний, позагендерний аромат, який пахне чимось нестерпно знайомим, але водночас далеким. Тут згадується затишок бабусиного будинку – завдяки альдегідам; тут колишуться квіткові поля – завдяки нотам ромашки. Жасмин, мускус, сандал і кедр – наче ностальгічна сукня, добре знайома з вінтажних фотографій. Але одночасно – абсолютно новий об'єкт.

Mémoire d'une Odeur, Gucci, з нотами ромашки, жасмину, мускусу, сандалу і кедра
Zen, Shiseido

Одна назва аромату здатна відвести в астрал. Дзен, спокій, рівновага і гармонія. Парфумерною мовою марки це означає: пачулі, грейпфрут, ананаси, лайм і білий кедр.

Zen, Shiseido, з нотами пачулі, грейпфрута, ананаса, лайма і білого кедра
Hypnotic Poison, Dior

Poison (вимовляється у французькій манері: "пуазон") у перекладі означає "отрута". І це та отрута, якою хочеться впиватися. Коли аромат тільки представили на ринок, він завоював таку популярність, що, за легендою, перед входом до паризьких ресторанів вішали таблички: No Poison Please. Аромат переносить в іншу реальність завдяки нотам ванілі, сандалу, кокоса і мигдалю.

Hypnotic Poison, Dior, з нотами ванілі, сандалу, кокоса і мигдалю
Solo, Loewe

Solo Loewe – це ідеальний аромат для часу наодинці з собою. Саме того якісного часу, про який всі говорять, але який присвячують кому завгодно, лише не собі. Solo – красивий, гедоністський аромат з нотами фруктів, жасмину і зеленого чаю.

Solo, Loewe, з нотами жасмину, груші, яблука, персика і зеленого чаю

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.