До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі засоби з різдвяних колекцій макіяжу 2023

Грудень набирає обертів, а VOGUE обирає найкращі засоби з різдвяних колекцій макіяжу. Засоби в них – колекційні об'єкти, які до того ж допоможуть створити святковий образ

Chanel

Різдвяна колекція Chanel присвячена бурхливим двадцятим минулого сторіччя. Можна довго пояснювати, але ось вичерпний віжуал з Вітторією Черретті:

Реклама

Найкрасивіший колекційний об'єкт – це сяйлива пудра, поверхня якої прикрашена тисненням леліток. Засіб радять наносити на верхню частину вилиць та перенісся, але це витончене сяйво буде доречно і на ключицях, і в зоні декольте, і на пальцях.

Duo Lumière, Chanel, лімітований випуск

Втім, це не єдиний скарб у колекції. Просто подивіться: сяйво засліплює.

<b>Тіні Lumière Graphique, лімітований випуск</b>
Різдвяна колекція макіяжу Chanel 2023

Armani Beauty

В Armani Beauty цього року дуже вибірковий підхід: до Різдва виходять лише два продукти. Але які! Перший – пудра хайлайтер Luminous Silk Golden Glow у пакованні, прикрашеному золотим ламе.

Luminous Silk Golden Glow Highlighter, Armani Beauty

Другий – це адвент-календар, який безжально тисне на чутливі точки. Просто подивіться.

Advent Calendar, Armani Beauty

У цьому збірнику скарбів – культові аромати Armani Beauty, розкішні засоби для макіяжу та засоби для догляду за шкірою. "Ідеальний спосіб внести нотку розкоші та вишуканості у святкові приготування", – кажуть в Домі.

Guerlain

Помада Rouge G в футлярі Glittery Tiger, Guerlain

Цього Різдва Guerlain випускає фантастичний бестіарій – Fantasy Bestiary Look з п’яти засобів макіяжу. Чому бестіарій? – футляри засобів та їхнє паковання оспівують фантастичних звірів, – просто подивіться, як грає зелено-чорний леопардовий принт Feline Fantasy.

Також виходять лімітованим тиражем тіні Ombres G Eyeshadow Quad у кольорі 879 Glittery Tiger, які поєднують відтінок яскравого золота, зелений із золотими крапками, м’який атласний рожевий і фіолетовий матовий. Пудра в кульках Météorites Fierce Glow, що вирівнує шкіру та надає їй сяйва, вийде у футлярі, що нагадує дорогоцінний черепаховий панцир. Бронзова пудра Terracotta Golden Leopard представлена ​​в леопардовому дизайні, покритому золотом. Але головний скарб різдвяних засобів Guerlain – це адвент-календар Beehive, який містить безліч маленьких сюрпризів: свічки, мініатюрні флакони, засоби для догляду за шкірою та макіяжу. Через високу ціну (в Європі вона складатиме 620 євро) випустили всього 1700 примірників. Над пакованнями працювала турецька ювелірка Бегум Хан.

<b>Футляр для помади Rouge G в оформленні Feline Fantasy, Guerlain</b>

YSL Beauty

Адвент-календар YSL Beauty вже увійшов в списки найбажаніших. Тут є легендарні аромати Дому, засоби макіяжу, нішеві парфуми. Бокс, попри всю свою святковість, підлягає вторинній переробці. Оформлення зі сніжинкою та золотими "тріщинками" нагадує про старовинне японське мистецтво кінцуги, дбайливе відновлення робзитих речей.

Адвент календар, YSL Beauty

Dior

Кейс для помади Dior Addict Tuileries, Dior, лімітований випуск

Кейс, що підходить до всіх помад DiorAddict, називається Тюїльрі, на честь саду поруч з Лувром. "Крістіан Діор черпав натхнення в садах, особливо в Тюїльрі, найстарішому саду Парижа у французькому стилі", – каже Пітер Філіпс, креативний директор Dior з фото і макіяжу. Месьє Діора легко зрозуміти: сад Тюїльрі розташований в епіцентрі найкрасивіших місць Парижа: поруч – вулиця Ріволі, набережна Сени, музей Орсе, скляна піраміда Лувру, площа Згоди... Суцільне натхнення. До речі, решта артефактів різдвяної колекції косметики Dior – просто фантастично красиві.

<b>Клатч Rouge Dior Makeup Clutch</b>
Різдвяна колекція макіяжу Dior 2023

Zara

@zara

Різдвяна колекція Zara Beauty – це макіяж для волосся. До неї ввійшли спреї для укладки у вигляді золотого гелю та золотого спрея з блискітками, а також аксесуари: заколки та гребінець. Над засобами та кампейном працював зірковий стиліст з зачісок Гвідо Палау. Колекцію можна вважати спойлером майбутніх запусків: Zara планують запускати лінійку засобів для догляду за волоссям.

<b>zara beauty christmas</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.