До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Варіації набілу: нова ідея осіннього манікюру

Новий тренд осіннього манікюру — молочний колір з різними відтінками. Надихає Том Бачик, американський майстер манікюру, серед постійних клієнток якого — СеленаГомез і Дженніфер Лопес.

Для Селени Гомес Том створив простий та вишуканий молочний дизайн. На формі coffin ("домовинка") він відтворив гелеве покриття відтінку Yuri-ka від бренду ApresGelCouleur. Детальніше про форми нігтів ми писали тут.

Реклама

Том Бачик — одне з найвідоміших імен у світі манікюру. Він починав як скейтбордист та поціновувач дизайну. Працював аерографом, розписуючи скейтборди та сноуборди на замовлення. Графічний дизайн, який подобався Тому завжди, дозволяв йому розмальовувати та кастомізувати різні речі, від шоломів гонщиків до мотоциклів.

Перенести пристрасть до дизайну в світ манікюру йому довелося в 90-х, через суто фінансові міркування: вони з дружиною чекали первістка, — і гроші були потрібні як ніколи. Бачік став першим селебріті-майстром манікюру Chanel, а згодом здобув відомість як креативний керівник манікюрного дивізіону L'OrealParis.

Його пріоритетом, втім, ніколи не був суто розпис нігтів: найбільшу увагу він приділяє догляду: правильна форма нігтів, яку він обирає для клієнтів з урахуванням їхньої форми рук та пальців, доглянуті кутикули та добре зволожена шкіра. "Диявол у деталях", — вважає він.

Він був одним з перших, хто почав використовувати в догляді за шкірою рук засоби, призначені для обличчя. Простий приклад — замість олійки для кутикул він бере сироватку для обличчя Chanel. Окрім того, що цей засіб передбачувано швидко й легко вбирається, він краще доглядає за шкірою та сприяє відновленню клітин, вирівнює тон шкіри, усуває тонкі зморшки тощо.

Засоби Chanel з нової колекції leLift Pro

В Інтерв'ю британському Vogue Том радить завжди додавати догляд за нігтями у свою вечірню процедуру догляду за обличчям: достатньо просто взяти трохи олії або сироватки та вмастити їх у кутикули та тильні сторони рук.

Бачік тісно співпрацює з командами зірок — стилістами, майстрами зачісок і макіяжу. Це він створював весільний манікюр для Ніколи Пельц-Бекхем та Дженніфер Лопес. Джей Ло тоді теж обрала молочні нігті, прикрашені крихітними білими квітами. Відтоді молочний не виходить з моди. Цього літа "чорничне молоко" було в топі вподобань. Чому молоко в складі засобів краси сьогодні переживає бум популярності, ми писали тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.