До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Чорничне молоко" — модний літній манікюр, який підійде під будь-який тон шкіри

У тіктоку з’явився новий тренд для нігтів. Кремовий, напівпрозорий блакитний відтінок, який називають "чорничним молоком", наноситься на бежеву, перламутрову або білу основу. Цього літа цей ніжно-блакитний колір можна було помітити на нігтях Софії Річі та Дуа Ліпи.

Фото: @sofiarichiegrainge
Фото: @sofiarichiegrainge

Реклама

"Пудрово-блакитний манікюр точно зараз найактуальніший, — підтверджує професійна нейл-майстриня Джулія Діого. — Він такий популярний, тому що виділяється та має надзвичайно вишуканий вигляд". Діого підібрала декілька лаків для нігтів, з якими будь-хто зможе спробувати цей тренд на собі:

Якщо ви робите манікюр з "чорничним молоком" самостійно, Діого має пораду: "Малюйте трьома штрихами — одним вниз, одним ліворуч і потім одним праворуч".

Не всі пензлики для лаку однакові, і є кілька таких, які полегшують нанесення вдома. "Особливо мені подобаються лаки Chanel Le Vernis і Bio Sculpture Gemini, оскільки вони мають круглу і широку щіточку, завдяки чому лак легко наносити в домашніх умовах", — пояснює Діого. Якщо вам важко зробити собі акуратний манікюр, просто занурте тонкий пензлик в ацетон й витріть всі недоліки. В кінці слід нанести олію для кутикули, і вуаля! Ідеальний манікюр відтінку "чорничне молоко" готовий!

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.