До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий манікюр Дженніфер Лопес – ода здоровим нігтям

У Дженніфер Лопес – новий манікюр. Це приклад, який варто наслідувати.

Дженніфер Лопес — жінка, яка започаткувала тисячі трендів у сфері манікюру. Молочні нігті на власне весілля. "Утеплене" покриття на честь початку осені. Кремово-білий манікюр із позолоченим оздобленням. Але що ховалося за цими розкішними фантазійними покриттями? Як показала зіркова вечірка Schiaparelli, – це здорові, чудові нігті.

Реклама

Майстер манікюру Ері Ішізу використала тонкий шар прозорого нюду у відтінку конвалії. "Ми хотіли зробити чистий, природний манікюр, щоб доповнити ним прикраси Schiaparelli", — розповідає вона. Вся поверхня нігтів, від кутикули до вільного краю, була відкрита – так само, як гігантське квадратне кільце на її вказівному пальці знаменитості.

Останнім часом здоров’я нігтів виходить на перший план у багатьох після довгих років жорсткого видалення гелю та акрилу. Зараз існують цілі лінії, присвячені реабілітації слабких нігтів, а також такі продукти, як живильна олія для нігтів і кутикул Hermès і сироватка для нігтів Repair Mode Bond Building.

Текст: Margaux Anbouba
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.