До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шоколадний манікюр — гіт цієї осені

Як каже майстриня манікюру Джулія Діого, настав сезон затишку, і якщо це не знак змінити ніжні відтінки лаку на більш глибокі й насичені відтінки, то що тоді? Наче на підтвердження цього, Софія Річі демонструє глибокий шоколадно-коричневий відтінок нігтів.

@sofiarichiegrainge

"Мені подобається відтінок", — пише зіркова майстриня манікюру Бетіна Голдштейн у коментарях до фото Софії в Instagram. Beauty-команда Vogue погоджується, що, хоча шоколадно-коричневий необов'язково є найочевиднішим вибором осені, він точно може вважатися одним із найпопулярніших.

Реклама

До того ж він пасує всім: відтінки коричневого дружні до будь-якого тону шкіри. Серед знаменитих прихильниць шоколадного манікюру — Кендалл Дженнер і Лілі Джеймс.

Щоб відтворити такий манікюр, Діого радить гель-лак BioSculpture у кольорі Courtney, — супертемний, оксамитово-коричневий, а також трохи світліший Sunset Boulevard.

Гель-лак відтінку Courtney, BioSculpture

Набір лаків для нігтів Keep It від Nails Inc — ще один спосіб відчути шоколадний настрій. До нього належать чотири відтінки брунатного, від латте до насиченого коричневого.

Набір лаків для нігтів Keep It, Nails Inc

Згадаємо також розкішний відтінок лаку Hermès 95 Brun Bistre, — насичений кавовий, який ідеально пасує для осіннього манікюру.

Лак для нігтів №95 Brun Bistre, Hermès

Шоколадний манікюр має найкращий вигляд у поєднанні із сяйливим верхнім шаром покриття, втім, любителі нейл-арту, можливо, захочуть поекспериментувати з акцентами (подивіться на приклад від Бетіни Голдштейн, яка оформлює "посмішку" нігтів брунатною клітинкою тартан). Беззаперечно ефектний, але складний дизайн, тому його краще довірити професіоналу.

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.