До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Механічний апельсин: помаранчевий манікюр переживає бум

Головний тренд сезону осінь-зима 2023 — помаранчевий манікюр. Це не просто помаранч, а злегка "припечений" відтінок, який пасує будь-якому тону шкіри

У TikTok палає гештег #BurntOrangeNails. "Випалений помаранчевий" спричинив бум: тренд зростає і вже перетнув межу в 120 млн переглядів. Зазвичай традиційні осінні відтінки — це теплі червоні, мальбек, ягідні або бордо. Втім, яскравий помаранчевий перемагає — він здається неймовірно доречним для осінніх місяців, коли листя набуває цього відтінку. Це також хороший вибір, коли відчуваєте, що приміряли вже всі можливі варіації осіннього манікюру й перебуваєте в пошуку нових ідей.

Реклама

Дейзі Калніна, засновниця The Gel Bottle Inc, каже, що в цьому сезоні найпопулярніші — всі відтінки міді та "розкішний глянцевий апельсин", що грає кольорами осіннього заходу сонця. Вона називає новий гель-лак відтінку Ignite особливим фаворитом. Інші чудові лаки, які можна спробувати, — це Essie's Playing Koi, Decadence від Nailberry та Dior's Vernis №849 Rouge Cinéma.

Dior Vernis №849 Rouge Cinéma .

Ось декілька прикладів модного манікюру, що надихнуть вас перед наступним візитом до салону.

@mylacqueredlife
@samantharudge.beauty
@gel.bymegan

@thedailynailofficial

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.