До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Улюблені відтінки лаків для нігтів Кейт, Меган і принцеси Діани

Шанувальники королівської родини і моди активно надихаються стилем герцогині Кембридзької і герцогині Сассекської, переймаючись навіть їхнім манікюром.

Photo: Tim Graham

Багато хто з жінок хоча б раз показували перукарю світлину Кейт Міддлтон з ідеальною укладкою і казали: "Так само, будь ласка". Так само ж ледь помітний весільний макіяж Меган Маркл для церемонії одруження з принцом Гаррі в 2018 році став безсумнівним джерелом натхнення для створення природного макіяжу. І хіба можна забути знакові образи принцеси Діани, від ідеально рівної піксі до фірмової синьої підводки для очей. Звідси — логічний висновок, що відтінки лаків для нігтів, які вибирають пані британської королівської родини, теж надихають нас на справді королівський манікюр.

Реклама

Від позачасового відтінку лаку, який вибирає сама королева, до тих відтінків, які герцогиня Сассекська і герцогиня Кембрідзька носили на своїх весіллях. Нижче дивіться путівник відтінками лаків для нігтів, які завжди обирала британська королівська сім'я.

Герцогиня Кембрідзька. Photo: Max Mumby / Indigo

Коли Кейт Міддлтон і принц Вільям оголосили про свої заручини в листопаді 2010 року, Міддлтон продемонструвала прозорий лак на своїх нігтях разом з приголомшливою каблучкою з сапфіром і діамантом (вона була обручкою покійної матері принца Вільяма, принцеси Діани). Відтоді Міддлтон була помічена з прозорим покриттям або зовсім з чистими нігтями, хоча і до того, як стати королівською особою, Кейт обирала "голі" нігті.

Кейт Міддлтон у Ванкувірі в 2016 році. Photo: Andrew Chin

Кажуть, що ніжний нюдовий весільний манікюр Кейт Міддлтон — це результат змішування двох відтінків: Bourjois Rose Lounge і Essie 423 Allure. Крім своєї відданості чистим нігтям або прозорому лаку, Міддлтон також є прихильницею улюбленого світлого відтінку королеви Essie Ballet Slippers. Блідо-рожевий відтінок, часто помітний на нігтях герцогині, цілком може бути тим самим лаком від Essie.

Лак для нігтів Essie у відтінку Ballet Slippers

Герцогиня Кембридцька віддає перевагу коротким й ідеально гладеньким нігтям, що допомагає її приголомшливій обручці привертати всю увагу на себе.

Меган Маркл

Коли в 2018 році Меган Маркл пов'язувала себе шлюбом з принцом Гаррі, відтінок її лаку теж був отриманий шляхом змішування двох інших. На нігтях нареченої був один шар Unmasked CND Shellac і два шари CND Shellac Negligee зверху. Для педікюру вона використовувала звичайний CND Shellac у відтінку Cashmere Wrap.

Меган Маркл

Коли Меган Маркл вийшла на сцену на церемонії Fashion Awards 2018, щоб вручити нагороду дизайнеру своєї весільної сукні Клер Уейт Келлер, на нігтях Меган було помічено шикарний нуарний відтінок, замість традиційних королівських тілесних і рум'яних відтінків.

Лак для нігтів Chanel Le Vernis у відтінку 18 Rouge Noir
Меган Маркл

На відміну від прихильності королеви Єлизавети і герцогині Кембридзької до прозорих відтінків, герцогиня Сассекська надавала перевагу яскравішим відтінкам лаку під час виходів у світ як старшого члена королівської сім'ї.

Принцеса Діана на прем'ері фільма в Лондоні в 1992 році

Покійна принцеса Діана, як відомо, була схильна до порушення королівських протоколів, і її вогненно-червоні нігті були одним з таких кроків, можливо, трохи суперечливиих для того часу. Але якщо й існував відтінок, за право носити який варто було боротися, то тільки цей.

Лак для нігтів Dior Vernis у відтінку 999

Текст: Lucie Clark, Pema Bakshi

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.