До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літня ідея манікюру: зберігайте, щоб не загубити

Щотижня редакція українського VOGUE вибирає манікюр, який легко відтворити та приємно носити. Нова ідея літнього манікюру, який нагадуватиме про літні щасливі моменти (та про те, як важливо додавати до раціону антиоксиданти), — в черговій серії nail-серіалу VOGUE.

Якщо чесно, ми мали велику спокусу обрати в якості манікюру літа такий.

Реклама

Ну бо чому б ні – гостро в усіх сенсах.

Проте врешті зупинилися на іншій ідеї: вона життєствердна, проста й неймовірно мила. Це маленькі ягідки чорниці, зображені на чистій, прозорій поверхні нігтів.

Майстриня-мінімалістка Бетіна Голдстін — nail-амбасадорка Chanel. Вона здобула славу, створюючи чисті, витончені дизайни. Навіть її nail art, мистецтво малювання на нігтях, — завжди стримане. Але ніколи не нудне: вона може надихатися яєшнею або розкиданими по підлозі шкарпетками, високим ювелірним мистецтвом або полотнами Матісса. Пул її клієнтів вражає: від Ніколь Кідман та Зої Кравіц до Сальми Гайєк та Белли Гадід. Манікюристка багато співпрацювала з VOGUE, а також брала участь у кампаніях найбільших модних домів та брендів, від Yves Saint Laurent до Louis Vuitton, від Zara до Nike. В її Інстаграм — 400 тис. підписників.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.